Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (121)

plakát

Přísně tajné vraždy (2009) (pořad) odpad!

Pořad, který se tváří seriózně, ale ve skutečnosti jen fabuluje, vytváří umělé senzace a dává prostor z prstu vycucaným "svědectvím". A Jefim Fištejn nejen že blbě mluví, ale ještě je i příšernej moderátor.

plakát

Dobrý časy (2017) 

Od začátku je jasný, že to nemůže skončit dobře. Ale stejně mě to chytlo a nepustilo.

plakát

Malá bubenice (2018) (seriál) 

Hodně mě to bavilo, od začátku do konce.

plakát

Normální lidi (2020) (seriál) 

Předlohu napsala žena, na režii se podílela žena a na scénáři dokonce dvě. A je to na tom sakra znát! Nevím, jak to vnímají muži, ale pro holky/ženy je to fakt pecka.

plakát

Zábava, zábava (2018) 

Je to až příliš věrohodné a znepokojující, ale rozuzlení tak trochu do ztracena.

plakát

Tati, chyť mě (2014) 

Film jen pro silné povahy. Sice se v násilí nevyžívá a krev nestříká až do kamery, ale je to opravdu náročné sousto.

plakát

Písně země (2023) 

Ráda se dívám na dokumenty o přírodě a od tohoto filmu jsem čekala, že mi ukáže především krásy norské přírody. Kamera byla ale hodně umělecká, často se zaměřovala na nějaký detail, aniž by na závěr ukázala celek, jehož byl součástí. Občas mě rušily násilné střihy. Nicméně jako pocta přírodě/krajině a režisérčiným rodičům to funguje dobře.

plakát

Il Boemo (2022) 

Pár milostných avantýr a jeden zásadní zvrat je na 140 minut prostě málo. Být to alespoň o 40 minut kratší, bylo by to lepší.

plakát

Paralelní matky (2021) 

Almodóvar mě opět nezklamal. Velmi silný příběh podkreslený paralelním příběhem na pozadí. Moc se mi líbilo, jak se na závěr dostal do centra dění paralelní příběh, zatímco hlavní byl upozaděn. Brilantní závěrečná scéna.

plakát

Pochval mě! (2023) (TV film) 

Mohl to být skvělý dokument, ale trochu to ruší četná slepá místa. Nejvíc prostoru dostal Josef u ostatních jsem vůbec nepochopila, čím se vlastně živí. Zajímalo by mě, s čím bojuje a o co usiluje Stella. Aktuálně je film dostupný v iVysílání ČT.