Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (6)

plakát

JONAS (2009) (seriál) 

Tenhle seriál je tak blbej až je to k smíchu... 70%.... Kdyby hlavní postavy nebyly Jonasovi tak dám i o 10% víc.

plakát

Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů (2005) 

Zakončení celé ságy Star Wars mě dostalo úplně nejvíc. Už odjakživa jsem fanoušek této série a musím řict, že jsem se u tohohle dílu nejvíce bavil. Je tam sice pár nelogických chyb a mohly by být souboje víc "Epičtějši", ale i přesto všechno u mě patří Episoda III jako nejlepší díl celé ságy . Anakinův přechod na temnou stranu a celkové zapadání do celé skládačky, která započla epizodou IV... U mě jednoznačných 5* ....

plakát

Počátek (2010) 

Tenhle film je jedním slovem ÚŽASNEJ... Nic jinýho jsem vlastně od Nolana nečekal, ale tohle bylo fakt moc. Na Inception jsem byl už 2x a ani jednou jsem se nenudil a celý 2 a půl hodiny jsem byl přikovanej k křesle v kině... Tak originální, tak propracovanej tak výjimečný, jinak se to říct ani nedá... Pokud je řeč o soundtracku, tak Vám řeknu jen jedno. Stáhl jsem si ho a poslouchám ho pořád dokola. Neváhejte a do toho kina si na to zajděte. Za ty prachy to fakt stojí

plakát

Proroctví (2009) 

Jakožto velký fanda filmů s touto tématikou si budu zachovávat celkový odstup a objektivnost při jeho hodnocení... Hned na začátek však musím říct, že jsem nikdy nečekal, že se může z papíru předpovídajícího budoucí katastrofy vyklubat to co se z toho vyklubalo. Proroctví je určitě kvalitní snímek, ve kterém je stále co zlepšovat, ale i přesto zabaví a dá se pustit i za nějaký ten čas znovu. Ti, kteří film neviděli doporučuju, určitě stojí za zkouknutí, ale určitě se najde lepší a propracovanější film trošku podobný tomuto.

plakát

District 9 (2009) 

Pro mě jedno z nejlepších a nejoriginálnějších sci-fi téhle dobry. Úplně jsem si zamiloval styl natáčení dokumentu. Film byl však ze začátku mírně nudný, ale po 30 minutách už nabral neuvěřitelný spád a já se od něj nemohl odtrhnout. Je tam sice pár malých chybiček typu geniální dítě atp. ale toho si ani skoro nevšimnete. Na tento snímek budu ještě dlouho vzpomínat. Pro ty, kteří uvažují se na D9 podívat, neuvažujte.

plakát

Kick-Ass (2010) 

Po velkém očekávání jsem byl mírně zklamán. Vaughn jistě zrežíroval opravdu kvalitní a zábavný snímek, u kterého jsem se bavil od začátku do konce. Jediná škoda je, že režisér nevyužil ambice tak celkem originálního filmu a bez zabijácké holčičky a jejího tatínka, jakožto nového batmana by tento film byl minimálně o 10% níž, co se týče mého hodnocení. I přes pár chybek jsem se bavil od začátku do konce a film si mě získal jeho hláškami, soundtrackem a hlavně postavami. Sečteno podtrženo, výtečných 90%.