Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Krátkometrážní
  • Akční

Obsahy (4)

Hic

Hic (2020)

Sandro (Leandro Faria Lelo) pracuje v oddělení lidských zdrojů u těžební společnosti. Po skončení svého pracovního dne mívá v blízkém lese příležitostný sex se svým kolegou Ricardem (Allan Jacinto Santana). Každou středu si pak chodí zaplavat do veřejného bazénu, kde sleduje Maicona (Rafael Teóphilo). Když jednoho dne začne Maicon pracovat ve stejné společnosti, Sandrova touha se změní v posedlost. A všechno se ještě více zhorší, když Sandro zjistí, že Ricardo a Maison spolu mají poměr.

Música para Morrer de Amor

Música para Morrer de Amor (2019)

Ricardo (Victor Mendes) má stálého přítele, ale zároveň hoří platonickou vášní ke svému novému kolegovi Filipemu (Caio Horowicz). Ricardova nejlepší kamarádka Isabela trpí zlomeným srdcem z rozpadu jejího vztahu s Gabrielem. A po lásce toužící romantik Filipe se ocitá přímo uprostřed Ricarda a Isabely – mezi svými projekcemi ideálního vztahu a objevováním nových pocitů.

From Zero to I Love You

From Zero to I Love You (2019)

Peter Logsdon (Darryl Stephens) se ve své minulosti několikrát zapletl se ženatými muži. Místo toho, aby si našel někoho na stálo a usadil se, seznámí se s Jackem (Scott Bailey) – mužem, který patnáct let žije v dokonalém manželství se ženou a dvěma dětmi. Jack a Pete spolu naváží vztah, ve kterém všechno funguje, dokud se Pete nesetká s dokonalým homosexuálem Johnem (Adam Klesh). Pete a Jack se tak vzdálí do dvou na první pohled dokonalých vztahů, dokud je osud znovu nesvede dohromady. Snímek je milostným příběhem dvou lidí, kteří se do sebe zamilují v tom nejhorším možném čase.

Naken

Naken (2013)

Erik (Oscar Sperlich) a Anthony (Henrik Gustavsson) spolu prožijí noc plnou vášně. Jako zdánlivě heterosexuální muže s přítelkyněmi je tato událost velmi znepokojuje a nutí je, aby se potýkali s otázkami vlastní identity. Oba muži tak nutně směřují ke vzájemné konfrontaci.

Reklama