Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (192)

plakát

A Flying Jatt (2016) 

Na indické poměry, velice hezký film. Něco na způsob superman/matrix.

plakát

Ambulance (2022) 

Ok film až na pár nelogických scén, ale nepochopitelný obsah zde na csfd ze cinemartu. Obsah je spoiler celého filmu.

plakát

Another (2012) (seriál) 

Hodně nudné .. dost ukecené, nic extra se tam neděje. Já si tohle anime našel na netu v různých sekcích, hlavně teda akční, krvák a jiné .. není to nic z toho. Moc se zde neumírá, když už tak to není nic zvláštního.

plakát

Aquaman (2018) 

Nic co bych už dřív neviděl v komiksu či animáku, ale oproti ostatním DC filmům je tento opravdu hodně povedený, i když vůbec není podobný původnímu aquamanovi, i když DC tohle s filmama dělá.

plakát

Avatar: Legenda o Aangovi (2024) (seriál) 

Lepší než poslední pokus, ale opět, nedodržují předlohu, dost věcí ořezali, příběh, smysl, humor, hlavní postavy trpící obezitou, mění si věci, dělají to podle sebe, není to ono .. ty změny mi vadí. Celá pointa Avatara proč je dobrý, je právě evoluce a devoluce postav .. odeber zážitky, přijdeš o onu d/evoluci a celý seriál je o ničem, jenom urychlená verze na jiný způsob. CGI je z roku 2005, často mi připomíná srandovní kvalitu z Rychle a Zběsile :)

plakát

Avatar: The Way of Water (2022) 

Příběhově průměr, nic nového ba dokonce i úmyslné popírání eventů z jedničky a hraní si hlupáky, efekty dobré, za 4.

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

Není špatné, až na pár stupidit, jako v každém filmu .. ale štve mě, že se v posledním dílu série neřešili velké WTF, jako například, co má Stark s levou rukou atd a nejspíš ani nikdy nedozvíme :(

plakát

Avengers: Infinity War (2018) 

Marvelovky a DC mám rád opravdu hodně dlouho .. vidět věci živě na plátně je opravdu úžasné a po zklamání u DC, se marvel opravdu snaží a musím říct, že se jim to povedlo. Velice dobře propracované, logické, dobré efekty .. už dlouho jsem neodešel z kina potěšený :)