Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Obsahy (7)

The Bridge

The Bridge (2005)

Psycholožka Mary (Andrea Corr) chce zavolat otci dívky, která v její péči nedávno spáchala sebevraždu. Číslo si ale omylem polije kávou a místo hotelu se dovolá do automatu na mostě, kde se starý muž právě chystá ukončit svůj život skokem do vody...

Unplugged: The Corrs

Unplugged: The Corrs (2000) (koncert)

Vystoupení irských The Corrs v doprovodu Irish Film Orchestra  ze série televizních koncertů stanice MTV, při kterých interpreti využívají výlučně akustické hudební nástroje. Píseň What Can I Do? se dostala i na výběr The Very Best of MTV Unplugged vedle R.E.M. nebo Erica Claptona. Natočeno 5. října 1999 v Ardmore Studios v Irsku.

The Corrs: All the Way Home

The Corrs: All the Way Home (2005)

V roce 1991 se sourozenci Andrea, Sharon, Caroline a Jim zúčastnili konkurzu na film The Commitments. Ve filmu se nakonec všichni objevili, ale důležitější pro jejich budoucnost bylo, že si jich při konkurzu všiml John Hughes. Ten měl za úkol do filmu Alana Parkera vybrat hudebníky a nabídl jim, že bude jejich manažerem. Tím začala cesta The Corrs z irského Dundalku až na vrcholy hudebních žebříčků...

The Corrs: Live at Lansdowne Road

The Corrs: Live at Lansdowne Road (2000) (koncert)

27. listopadu 2000 vystoupili The Corrs doma na vyprodaném stadionu Lansdowne Road v Dublinu. 50 000 diváků slyšelo největší hity z jejich prvních dvou alb Forgiven, Not Forgotten a Talk on Corners. Bonusem na DVD jsou pak tři písně z nového alba In Blue - Irresistible a No More Cry z vystoupení na festivalu Fleadh 2000 a videoklip k písni Breathless. Dalším bonusem je dokument z natáčení alba In Blue. Délka 87 minut (+37 minut bonus).

The Corrs Live in Dublin

The Corrs Live in Dublin (2002) (koncert)

Vystoupení irských The Corrs v doprovodu Irish Film Orchestra z 25.ledna 2002. Jako hosté se zde představí zpěvák Bono Vox z U2 ( "When the stars go blue" a "Summer wine") a kytarista Ronnie Wood z Rolling Stones ("Little wing" a Ruby tuesday").

The Corrs at Christmas

The Corrs at Christmas (2000) (TV film)

Vánoční koncert z Wembley arény vydaný na DVD pod názvem The Corrs live in London. Na DVD najdeme 24 písní včetně bonusové "Happy X-Mas (War is Over)" od Johna Lennona. Dalším bonusem je dokument ze zákulisí turné k desce In Blue.

Reklama