Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Thriller

Recenze (36)

plakát

AC/DC: Family Jewels (2005) (video kompilace) 

Miluju AC/DC moje mateske mleko není od Angusovi partičky nic špatnyho prostě božské.

plakát

Interstate 60 (2002) 

Vyborný jedinečný film , který jinak formuluje a dává zkušenosti a rady hlavní postavě . Dokonce bych řekl že se jedná o film k zamyšlení , nebo je uplně jinak podaný jak většina snímku .Situace hlavní postavy které mu davaji odpověď . Prostě výborně podaný film , ale je velice malo známýjá osobně na něj narazil tak , že přitelkyně ho jednou donesla z pujčovny dle obalu jsem soudil že pujde o blbost ale sakra jsem se pletl.

plakát

Beetlejuice (1988) 

Paráda skvělá bomba . Super film miluju filmy s takovou tématikou . Vtipný dobrý film na který se vždy rád podivám .

plakát

Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů (2005) 

Na tohle se čekalo pěkně dlouho a nezklamalo to. Přeměna Annakina ve Vadera byla dobrá s dobrým duvodem se skvělou atmosferou všechno v pohodě os tohoto snímku jsem čekal nadprůměr a taky jsem ho dostal .

plakát

Vetřelec vs. Predátor (2004) 

No nevím co na to říct jako dobrý nezklamalo mě to , ale myslím si se tento film dal více využít vždyť dvě legendárni postavy v jednom filmu se dají lépe nakopnout lépe a více agresivněji .

plakát

Predátor (1987) 

Co říct co psát , prostě klasika . Predator se stal od tohoto filmu až do dnešní doby prostě legendární postavou . Miluju predatora moje mateřské mléko společně se star wars co se filmu týče. Asi muj nej. film ale jak píšu nebudu tu nic rozebírat každej predatora zná.

plakát

Predátoři (2010) 

Jsem veliký fanda do Predátorů , tento snímek mne nezklamal pravě naopak . Vychutnával jsem si souboje jak malý kluk kdo má rád Predátory tohle si určitě nesmí nechat ujít .

plakát

Reboot (1994) (seriál) 

Reboot moje dětství jen stěží si na tento serial pamatuji , ale vím že mě pekelně bavil a prožíval jsem ho jj v zpomínka na mých krásnych 12 let

plakát

Hon na čarodějnice (2011) 

Já sem s filmem spokojený co jsem od něj čekal to jsem od něj dostal , bavil mě . Už jsem viděl o hodně horší snímky s podobnou tématikou a myslim si , že Nicolas nezklamal má to příběh , nádech a dokáže zaujmout , takže pro mne ok .

plakát

Desperado (1995) 

Klasika dobrej fil na který se vždycky rád podívám vyborná Antonio a přenádherná Salma a Roberův režiserský uspěch prostě jedním slovem legenda