Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Poslední recenze (12)

plakát

Fallout (2024) (seriál) 

Co mám problém trochu pochopit, jak je možné, že poměrně mistrovské dílo co se týče efektů a hereckých výkonů, které vyžaduje účast prakticky nejlepších lidí z filmařského odvětví na světě, může selhat na zákldních školáckých chybách jako 1. napsat de facto perfektní scénář pro film a pak z toho jen tak z plezíru udělat seriál ignorujíce základní pravidla, jako že každá epizoda by měla mít alespoň nějaký minimální vlastní příběh a rozuzlení 2. mít na talíři perfketně napsané lore a pak z ústředního Vault Tec udělat jakýsi kapitalistcký kýč. Neříkám, že je nutné (a spíš není ani žádoucí) nějak podrobně kopírovat originální předlohu. Když už ale nestřílím na původní terč, tak bych se měl snažit alespoň trefit něco jiného. Hodnotím to ale vysoce díky podle mě skvělému zpracování efektů. I když jsem měl vysoké očekávání, tak i ta byla překonána. Kloubouk dolů. Škoda jen, že tomu chybí jakýkoliv elementární vypravěčský talent.

plakát

Prezident v pořadí (2016) (seriál) 

Ja bych tomu dal 4 hvezdy za rozhodne nadprumernou bondovku. Jednu ubiram jen proto, ze ten genialni film o agantce Hannah z nejakeho duvodu rozsekali na serial a vyplnili pribehem jakehosi prezidenta, ktery v prvni serii jeste usel, v druhe resil nejakou existancni krizi a ve treti jsem zcela vazne vsechny sceny s nim preskakoval, protoze jsem byl zkratka zvedavy, jak dopadne ten puvodni akcni film. Stale se zaroven nemohu zbavit dojmu, ze se nam snazi prezentovat jakysi politicky gulas a pritom jedine, co si z toho (ted myslim z tech scen s prezidentem) odnest, je nejspis myslenka, ze ten nejlepsi prezident je ten, ktereho obcane nevolili a idealne ho nevolil vubec nikdo. Prumer mezi odpadem a 4 hvezdama sice 3 nejsou, ale zas musim rict, ze ta FBI dejova linie byla alespon pro me natolik dobra, ze to nemohu uplne odsoudit.

plakát

Legenda Korry (2012) (seriál) 

Hodnotím jako velký fanoušek Avatar: The Last Airbender. Nehodnotím to vysloveně špatně. Pár vedlejších postav se vysloveně povedla (duo Varrick & Zhu Lin, Toph). No dobře, nebylo jich moc. Zuko byl hodně divný a zprvu zajímavý mistr Tenzin prakticky od půlky seriálu přešel do módu "jistě pane Avatare", kde ne jediná vybudovaná postava šla naprosto do pozadí. Jak postava avatara, tak ústřední záporaci měli značně sestupnou tendenci (no co si budeme... mocný Firelord z původního avatara ten scénář taky neměl zrovna nejbohatší, ale nějak to tam nevadilo). Moc tomu nerozumím. Byla snaha udělat avatara jako realistického 20ti letého člověka, kterého můžete stěží vystát, tak zkombinujete namyšlenost, totální neschopnost cokoliv vymyslet, naštvat se kdykoliv mi někdo sebere hračky, nějak cílová? Abychom to měli komplet, tak se do toho ještě přidala mentální nevyrovnanost. Já nevím, ale aby to fungovalo jako seriál, tak podobná snaha ukázat lidem, že i avatar může mít negativní lidské stránky, šla jistě ukázat způsobem, že by diváci ve skutečnosti mohli k ní nějakou tu sympatii snad i cítit. Celý seriál mi bohužel nedal jedinou berličku jak pochopit jedinou akci hlavního hrdiny. Nakonec k vyššímu hodnocení mě zvyklala hláška "Will you do the thing for the rest of our lives?", která byla vyvrcholením nejlepšího side příběhu celého seriálu.

Poslední hodnocení (232)

Fallout (2024) (seriál)

25.04.2024

Big Lebowski (1998)

31.01.2023

Wednesday (2022) (seriál)

31.01.2023

Fabelmanovi (2022)

20.01.2023

Avatar: The Way of Water (2022)

09.01.2023

John Wick 2 (2017)

09.12.2022

John Wick (2014)

09.12.2022

Prezident v pořadí (2016) (seriál)

14.11.2022

2001: Vesmírná odysea (1968)

22.02.2022

Reklama