Reklama

Reklama

Prezident v pořadí

(seriál)
  • USA Designated Survivor
Trailer
USA, (2016–2019), 38 h 38 min (Minutáž: 41–53 min)

Tvůrci:

David Guggenheim

Hrají:

Kiefer Sutherland, Natascha McElhone, Adan Canto, Italia Ricci, Jake Epstein, LaMonica Garrett, Tanner Buchanan, Kal Penn, Maggie Q, Malik Yoba, Mckenna Grace (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(53)

Obsahy(1)

Kiefer Sutherland - v dlouho očekávaném seriálu Prezident v pořadí - hraje Toma Kirkmana, člena nižšího kabinetu, který je náhle jmenován prezidentem Spojených států po katastrofickém útoku na Kapitol Spojených států amerických. V tomto dramatickém thrilleru bude Kirkman bojovat o to, aby se země, ale ani jeho rodina nerozpadly, zatímco se bude pohybovat v nebezpečně vysokých kruzích státní politiky a zároveň povede vyšetřování, aby zjistil, kdo je zodpovědný za útok. (AXN)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (80)

tom.nosek 

všechny recenze uživatele

1. série: Myšlenka seriálu je opravdu zajímavá. Celkově seriál je uchopený velice dobře a věrohodně. Je v něm dávka napětí, je v něm dávka zajímavosti, že jaké jsou plány "co by kdyby", a i vybraní herci jsou sympatičtí. Problém nastává v polovině první série, kdy prezident začne řešit "obyčejná" témata a v zásadě zajímavá dějová linka se přesune výhradně do roviny FBI/tajné služby při hledání záporáků. První polovina řady 5*, druhá polovina 3*. ()

Psychor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jack Bauer si splnil svůj americký sen a z pozice budoucího předsedy Mezinárodního palačinkového výboru to za pomoci drobné detonace dotáhl až do Bílého domu, z kterého bude nyní ochraňovat Ameriku před všudypřítomnými teroristy. No ještě se národu ani nepředstavil do televizních kamer a už si stihl připsat první diplomatický úspěch v podobě odvrácení války s Íránem. Jenže pohádka nemusí mít dlouhého trvání. Během těch pár minut v prezidentském úřadu si totiž stihl vytvořit spoustu nepřátel, takže spiklenci již kují pikle na jeho odstranění. Jsem nadšen. V rámci oddechové televizní zábavy nemá podobný námět konkurenci a já už napjatě očekávám, jakým směrem se bude scénáristova fantazie ubírat dále. ()

Reklama

PedroPo 

všechny recenze uživatele

Podezírám tvůrce Designated Survivor že už dopředu tušili, jak v USA v roce 2016 volby prezidenta dopadnou a tak si radši vytvořili vlastního... Osobně bych radši, kdyby se to mnohem víc točilo kolem prezidenta jako takového (ale od toho máme třeba West Wing, že), ale i ta konspirační zápletka má něco do sebe. A Kiefer Sutherland je na jedničku, stejně jako většina dalších členů jeho party. Za mě plný počet a nový oblíbený seriál. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

1. série: Tento seriál má velký potenciál. Dokáže člověka zaujmout a umí být v mnoha ohledech zajímavý. Problémem je, že to celé působí tak "telenovelácky" a utahaně, že chápu lidi, kteří se přes to nedostanou. Je to dlouhý seriál a zřejmě ještě dlouhý bude a i přesto, že se vždy neřeší kraviny, stejně je to běh na velmi dlouhou trať. Celkově bych to ohodnotil jako méně zábavnější a víc prosťácké House of Cards. A taky seriál je život ze stínu tohoto velikána. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se tomuto seriálu vyhýbal, měl jsem obavy, že mě prostředí z Bílého domu a politikaření nebude zajímat, ale hned od prvního dílu mě to chytlo i bez té trochy akce. Kiefer Sutherland prezidentskou roli zahrál opět skvěle, líbily se mě pohotové diplomatické odpovědi a rychlé řešení neustálých problémů. ()

Galerie (1 214)

Zajímavosti (13)

  • Kiefer Sutherland tu hrá rolu tajomníka pre rozvoj bývania a miest. Vo filme Zrkadlá (2008) si zahral postavu menom Ben Carson. V roku 2016, keď vyšiel tento seriál, sa Ben Carson stal tajomníkom pre rozvoj bývania a miest. (Real Tom Hardy)
  • V jednom dialógu je spomenuté, že palivové články, ktoré mali poslúžiť ázijskému diktátorovi na produkciu jadrových rakiet, pochádzali zo Slovenska a taktiež, že kontajnery, ktoré ich obsahovali, pochádzali z Prístavu Bratislava a smerovali do amerického Baltimoru. (Real Tom Hardy)

Související novinky

Brooklyn 99 se nakonec neruší

Brooklyn 99 se nakonec neruší

14.05.2018

V posledních dnech zažívali seriáloví fanoušci jednu ránu za druhou. Nedávný konec Ash vs Evil Dead totiž doprovodilo zrušení Exorcisty, The Expanse, Designated Survivora, Lucifera, Posledního chlapa… (více)

Bond má prvního kandidáta na režii?

Bond má prvního kandidáta na režii?

03.05.2017

Po miliardovém Skyfallu nám bondovská série nabídla Spectre, které se dočkalo horšího přijetí a nevydělalo ani 900 milionů dolarů. Filmová logika v takových případech velí zastavit stroje a zvážit… (více)

Reklama

Reklama