Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Biografie (3)

Martin Škoda (účinkující)

31.10.2017

Martin Škoda sám sebe nazývá profesionálním fandou gastronomie a do klasického kuchaře má daleko. Jídlo a vaření by podle něj mělo být bráno jako životní styl, zábava a radost. Jeho idolem a velkou inspirací je král v oblasti gastronomie Jamie Oliver.Vaření se Martin věnuje už od osmi let a není tedy divu, že svoji první… (více)

Vladimir Garin (herec)

23.04.2012

Vladimír Garin za sebou bohužel nemá přílišně dlouhou minulost. Jediným filmem, ve kterém účinkoval, je a navždy už zůstane VOZVRASHCHENIYE. Zde si zahrál syna Konstantina Lavroněnka. Těsně před uvedením tohoto filmu se však odehrála velice nešťastná událost. Vladimír a jeho přítel Misha se plavili na loďce po Ladožském jezeře,… (více)

David Frankel (režisér / scenárista / producent)

08.01.2012

Narodil se Tobii a Maxovi Frankelovým. Jeho otec byl publicistou New York Times. 17. května 1988 se David Frankel oženil s Jennifer Beber. Pečlivě si hlídá své soukromí a proto toho o něm není příliš známo.David Frankel se věnuje nejen režii, ale i produkci a scénáristice. Vystudoval Harvardskou univerzitu. Za krátkometrážní… (více)

Reklama