Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Horor

Oblíbené seriály (7)

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Jednoduše vypnete mozek, zapnete tuhle smršť a už to jede. Každá postava je tak neuvěřitelně odlišná od té druhé... a v tom to asi bude. Banda pošahanců 3 miliony let v budoucnosti a ještě hluboko ve vesmíru - znáte nesmyslnější námět?

Městečko South Park

Městečko South Park (1997)

Southpark od nějaké osmé série přeladil na jinou vlnu a téměř v každém díle se pouští do nějakého společenského problému či stereotypu nebo situace a to po svém. Většina českých fanoušků si pamatuje první dilý z HBO s podivným chlapským dabingem a, které byly sice dost zábavné a ujeté, ale tak nějak sami pro sebe a pro teenagery. Jako kdyby i Trey Parker a Matt Stone vyrostli a svůj smysl pro humor proměnili v jednu z nejlepších amerických satir co znám, ne li nejlepší, protože animované postavy a ještě děťátka dávají hodně prostoru a mohou říkat a dělat opravdu ledacos - samozřejmě mluvím o Ericovi:)) Neuvěřitelné nápady, situace a hlášky. Kdo chce vidět setkání Barta Simpsona a Cartmana nebo jak funguje americká makroekonomie, nebo veš s pistolí v ruce, popř. Kanadské královské zvyky - ten musí přeladit na Southpark:)) 95%

M*A*S*H

M*A*S*H (1972)

Skvělý humor plný slovních hrátek a hříček. Sympatické postavy (nebo ty nesnesitelné s kuním ksichtem a žádnou bradou) a vynikající český dabing. Některé vtipy jdou tak rychle za sebou, že si člověk musí zvolit zvláštní styl dýchání, aby při sledování netrpěl:))

Přátelé

Přátelé (1994)

U mě vede Daniel Ross Rous:) Výběr herců se povedl, výběr dabérů se povedl. Je to sranda holt:))

Ally McBealová

Ally McBealová (1997)

Piškůtek rulezzzzzzz!!!! "We got it together baby....Isn't it really, really nice?"

Spartakus

Spartakus (2010)

Je to sakramentsky dobře koukatelné a to hlavně z toho důvodů, že jsem jaksi nezaznamenal nějaká hluchá místa. Když to řeknu upřímně - krev teče, pořád někdo umírá, pořád se podvádí, zlé postavy vás překvapí tím, že jsou ve skutečnosti ještě horší, kladné postavy nejsou (kromě několika pěkných otrokyní). A když už si někoho konečně oblíbíte (jako jsem to udělal já s tím kudrnatcem jménem Varo), tak najednou umře tak blbou smrtí, že vás to rozesmutní, ale zároveň si říkáte "ano, takhle má vypadat kvalitní popcornový seriál". Pořád čekám kdy se objeví ten jupiterův pták, po kterém všichni tak touží...95%

Živí mrtví

Živí mrtví (2010)

Pokud si tohle dílo udrží stejnou úroveň, stane se ze mě seriálový fanda. Jen ať se to proboha nepromění v nereálnou šílenost typu Prison Break, Ztraceni a co já vím dalšího...Kažopádně to bude pro dvojici režisérů těžké. Zombie survival a do seriálu? Bojím, se že po pěti dílech už se nebudu bát... 2. díl - Guts: Darabont nasadil laťku vysoko. a proto na něj buďme přísní. Původní komiks jsem nečetl, a jelikož nechci všechno znát dopředu, tak číst nehodlám. Pokud se seriál striktně drží předlohy, je to vlastně dobře. Vlastně budu trochu hnidopich, protože i přes několik nelogičností sedím 45 minut nehnutě a hltám co se dá (nelogičnosti - 1.černoch ztratí klíče od pout a pak se cítí provinile, že nechal chlapa umřít - spíš by se měl cítit provinile, že ho nenapadlo hodit mu tu pilku na železo:)) ani jednoho z party to netrklo!! 2. Všichni se navzájem varují před jakýmkoliv konktaktem s krví mrtvých, ale když Rick porcuje mrtvolu a krev stříká na všechny strany, partička stojí okolo jakoby nic. Já bych to plexisklo nosil na hlavě pořád!!:)) Takže vlastně jen 2 chyby delily tenhle díl od dokonalosti. 95% 3. díl - Takový posouvací díl. Nakously se tu mnohé vztahy v družině a teď se čeká, jak se budou dál vyvíjet. Vydat se zachránit násilnického pošahance Merla je opravdu pozoruhodná ujetost. Je zvláštní jak skupinka myslí kolektivně, ale nikdo neřeší, jaké nebezpečí by jim v přítomnosti dalšího násilníka (ono jich je tam víc:)) hrozilo. Postava Ricka Grimese je nějak moc dokonalá, takže mi je mnohem sympatičtější Shane, plus Číňan a ta starší sestra bloncka (kusanec:)). Koukám dál se stejnou zvědavostí:) 4.díl - No řekněte, v kterém seriálu vám představí postavy, které do půl hodiny zemřou a ještě to všechno vidíte? eeee...žádný mě nenapadá. Už vím - Walking Dead. Na díla tohoto surového a realistického typu čekám už roky a konečně se něco děje. Samozřejmě to není v prvé řadě o režii, mnohem víc záleží na výběru předlohy. Tenhle výběr se maximálně povedl.