Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (3)

plakát

Žena ve vodě (2006) 

Absolutně nedoceněný a ještě více nepochopený počin, nežli Vesnice. Toto není ani pro děti, ani pro dospělé. je to pro všechny. Pro všechny, kteří dokáží ve zdánlivě nepochopeném režisérském počinu vidět úžasné poselství, nejen o světě,ve kterém žijeme, ale o nás samých. Nevíte, o čem mluvím? Stačí si jen vyposlechnout pasáže, kdy pmluví překrásná nymfa. Shy má prostě vedení odkudsi ,, shora " , ať už o tom ví,či ne. Zkrátka je film od filmu čím dál více vzdálenejší tomu střednímu proudu, které očekává strhující děj a šokující konec. Jistě, takové filmy jsou super, ale jsou tu i jiní režiséři. ( malá poznámka na konec.Nejnovější Shyův film Happening je sice jasný jak facka - chovejte se k planetě slušně a nestane se to, co teď vidíte - tudíž malý odklon od kryptického sdělení, ale jinak hlásám...jen tak dále, Pane Režisére). Mimochodem, ještě jsou lidé, kteří nezapomněli poslouchat:)

plakát

Karate Kid (2010) 

Mám rád Jackieho, ale pan Myiagi je přeci jen ve vzpomínkách na originál v popředí.Jade má po otci talent, ale sem se prostě nějak nehodí.Lidé, kteří znají původního kida se veskrze shodnou, že to ani nebyl představitel hlavní role, který je uchvátil. Byl to právě mistr, bylo to prostředí, byla to atmosféra. Zkrátka a a jednoduše. Zbytečný film, který se snaží představit legendu v trochu novém světle, pro nové diváky. Původně jsem dal tři hvězdy, ale při vzpomínce na originál mi to nedalo. Některé filmy by měly být prostě natočeny jen jednou.

plakát

Avatar (2009) 

Mnohým přijde děj fádní a stokrát ohraný.Je tomu tak?Možná.J.cameron je umělec a vždy dokáže vyjádřit myšlenku nejlépe,jak to jde.To není film o Avatarovi,je to o vztahu nás k přírodě,k Zemi.Tento film je jedno velké poselství.Tak,jak se chovají Naaviové ke své planetě,tak bychom se měli chovat ke své.Spojení..to je klíč.Zamysleme se nad tím,