Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (45)

plakát

Ďáblův sluha (2007) (seriál) 

Tak na tenhle seriál jsem se chystala strašně dlouho a vždycky se našlo něco jiného, co jsem zkoukla místo něho. Ale stále jsem se na něj těšila, a když jsem se podívala na pár dílů, tak mě zklamal a víceméně dost nudil. Každý díl jede podle jednoho schématu a nenašla jsem žádný důvod dokoukat ho do konce.

plakát

Tajemství staré bambitky (2011) (TV film) 

Ono to vážně bylo tak blbý, až to bylo vtipný. Jinak víceméně vykrádačka pelmelu starších komediálních pohádek české provenience. A ty prsa si vážně mohli, kudla, odpustit... Jinak mi to nepřijde o nic horší než třeba Šíleně smutná princezna.

plakát

Nezkrotná touha (1999) 

Obyčejný příběh, který prostě jen tak pomalu plyne. Nečekejte žádné vzrušení, ani nijak propracovanou psychologii postav, ta je víceméně jen naznačená. Celkově se mi na filmu nejvíc líbily ty "nevyřčené" scény. Logika není zrovna silnou stránkou hlavní hrdinky, potažmo scénáře, ale ten film má strašně zvláštní atmosféru, kterou umocňuje i kamera a dokresluje perfektní soundtrack. Ve skutečnosti je to film tak na tři hvězdičky, za soundtrack přidávám čtvrtou.

plakát

Jménem krále (2009) 

Jako televizní film je to vcelku ok, ale jsem ráda, že do kina jsem na to nakonec nešla.

plakát

Drážďany (2006) (TV film) 

Bylo to poněkud šablonovité a chování a osudy postav předvídatelné, ale i tak se mi to docela líbilo. Jen ten český dabing tomu docela dal na frak... obzvlášť, když je pár scén postavených na tom, že z Robertovy němčiny je poznat, že je cizinec, ale v dabingu mluví krásně srozumitelně... to nevychytali.

plakát

Čapkovy kapsy (2011) (seriál) 

Čapkovy Povídky z jedné a druhé kapsy mám hodně ráda, víceméně je znám nazpaměť, a nejnovější zpracování se mi prozatím docela líbí, ale proč byla proboha v povídce Jasnovidec ta scéna s holením nohou, vážně nechápu...

plakát

Konspirátor (2010) 

Kvalitní soudní drama. Jen ty postavy mi přišly poněkud šablonovité. Od počátku procesu, musí být i těm, kteří případ Mary Suratt neznají, jasné, že všechno je předem nalinkované a šance na vítězství nulová. Po celou dobu jsem proto vnímala ten pocit bezmoci, ačkoli na druhou stranu, nijak se mě nedotknul a film jsem nijak emočně neprožívala. Frederick Aiken (James McAvoy) a vlastně celá koncepce postavy obhájce mi částečně připomněla taktéž reálnou postavu JUDr. Reslera (Viktor Preiss) v českém televizním filmu Ex offo. Když to shrnu - dobrý film k zamyšlení.

plakát

Národ snílků (2010) 

Spíš 3 a 1/2. Nebylo to špatné, ale něco tomu chybělo.