Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Akční
  • Hudební

Oblíbené filmy (8)

Tichá noc, krvavá noc

Tichá noc, krvavá noc (1972)

Tak to se povedlo, horor s lepší atmosférou jsem snad ještě neviděl. Několikrat jsem měl husí kůži, velmi silný děj... Herecký výkon Mary Woronov byl taky skvělý.

Dementia 13

Dementia 13 (1963)

Tak tohle se povedlo! Jeden z nejlepších hororů, které Řitka video vydala na náš trh. Krásně tajemná atmosféra, skvělý herci a hlavně poutavý děj!

Karneval duší

Karneval duší (1962)

Skvělý film. Úžasně depresivní a ponurá atmosféra. Vizuálně hodně povedená záležitost.

Prokletí smrti

Prokletí smrti (1966)

Moc jsem od tohoto filmu nečekal, o to větší bylo moje překvapení. Film má skvělou atmosféru, které neubírají na kráse ani umělohmotné kulisy (ty v některých místech moc věrohodně opravdu nevypadají- viz. hřbitov). Mezi nejpovedenější a nejtajemnější scénky by se daly označit ty poslední, při kterých mě běham mráz po zádech. Jen když film skončil, napadla mě jednoduchá myšlenka- proč to ta Ruth neudělala hned?! Jinak skvěle natočeno+ skvělá hudba.

Vamp

Vamp (1986)

Hodně povedený film, který mě bavil od začáku až do konce. Je strašlivý a zároveň vtipný, herci odvedli také skvělou práci. Výkon Grace Jones byl zajímavý, za celý film neřekla ani jedno slovo a přesto byla tak důvěryhodná. Skvělá atmosféra 80. let.

Šok

Šok (1977)

Slušný horor s překvapivým rozzuzlením. Mít takovýho fracka doma, tak s ním udělám krátkej proces... Občas mi bylo Dory vážně líto (nejvíc na konci). Velmi silný příběh a opravdu zajímavé rozluštění. Skvělá atmosfera, občas zdlouhavé chvilky ale to k těmto filmům prostě patří... Na tenhle film se velmi rád podívam znovu.

Zavržená duše

Zavržená duše (1988)

Tak tohle na mě udělalo hodně silný dojem. Atmosféra byla místy opravdu až děsivá a ta příšera na konci... Tak nějak si představuju peklo.