Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (20)

plakát

Resident Evil: Poslední kapitola (2016) odpad!

Jsem fanoušek série, ale tohle už je opravdu konec. Střih akčních scén mi dělá blbě… mám pocit, že se jim v jedné sekundě povedlo minimálně 6 prostřihů.

plakát

Byl jsem Youtuber (2018) 

Jirka má to štěstí, že v pozadí má svého bratra, který mu dle mého názoru velmi pomohl se značkou “Jirka Král” a velmi dobře si spočítali, že doběh jeho videí bude nějakou dobu trvat. Dokument stojí za shlédnutí a s některými myšlenkami se i ztotožnuji.

plakát

Anihilace (2018) 

Po dokoukání jsem si říkal, že to atmosférou bylo stejně pochmurný, jako ten film odehrávající se ve vesmíru, kde si ten psychopat myslel, že je Bůh...

plakát

Pozůstalí (2014) (seriál) 

První série byla super a pak to začlo jít z kopce. Přijde mi to jako horší Six Feet Under, začátek 2. a 3. série doprovází zbytečné záběry - proč ten pravěk a 19. století? Za první sérii dávám lepší hodnocení.

plakát

Logan: Wolverine (2017) 

Film byl slabší, k ději mě to moc nepřipoutalo, ale ztráta času to také není. Dávám 2,5* a půl * za závěrečného Cashe.

plakát

Na návštěvě (2015) 

Až nebudete vědět co s dětma, tak je pošlete za dědou a babičkou....myslím, že tu máme adepta na nejlepší horror 2015. Místy atmosféra jak v Blair Witch, herecké obsazení slušné. Jediné, co mne neohromilo byl konec, ten byl spíš komediální - mohli dodržet doslovný význam "found footage"

plakát

Lída Baarová (2016) 

Scénář mohl být daleko lepší, místy dost pokulhával. Pojetí "staré" Lídy jako vypravěče se mi líbilo, taktéž kostýmy bych kladně ohodnotil. Na české poměry dobré.

plakát

Everest (2015) 

Tuto tématiku mám rád a myslím, že se jedná o kvalitně natočený film.

plakát

Marťan (2015) 

Knížku jsem četl a moc se mi líbila, film bohužel ne. Špatné efekty, vynechány podstatné a napínavé pasáže a ponechány naopak ty, které se mohly vystřihnout. Film na mě nepůsobí uceleně.