Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (12)

plakát

Orel Eddie (2016) 

Skvělý film. Skvělá zábava. Neuvěřitelný Taron! Královsky jsem se bavil a dostal jsem přesně to co jsem od toho čekal. Srovnání s kokosy na sněhu by sice šlo, ale já jej dělat nechci.

plakát

Star Wars: Poslední z Jediů (2017) 

Zklamání a to obrovské. Dvě a půl hodiny zachycení v nudné smyčce, kde se periodicky děj točí kolem toho samého. Chybí jakákoliv epičnost a wow efekt. S Kylem se prostě nedokážu smířit (sorry kid but you are not enough). S tíhou na srdci musím konstatovat, že pro mne je to konec Star Wars a začátek nové éry Disney "Avengers" Wars.

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

Po druhém shlédnutí 70%. Bohužel jako pro fanouška předchozích dvou trilogií pro mne SW začínají umírat. Ale třeba (snad, doufám, prosím) se pletu.

plakát

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) 

Mad Max je neskutečná jízda. Do kina jsem šel s velkým očekáváním a v momentě, kdy film začal jsem se dostal do transu, který nepřestal do závěrečných titulků. K tomuto filmu nemám přirovnání, tohle je kapitola sama o sobě. Že dostanu akci jsem čekal, že děj nebude hluboký jsem čekal, ale že téměř dosáhnu vyvrcholení v kině aniž by se mě někdo dotknul (včetně mě samotného) tak to už jsem opravdu nečekal. Pro mě jeden z mála "must see again" filmů a je mi jedno, že Hardy v něm řekl všehovšudy 5 vět, tenhle nářez se mi svou akčností, zpracováním a celkovým dojmem zaryl hluboko do srdce.

plakát

Jurský svět (2015) 

Tak jsem viděl nový Jurassic World, a mohu vřele doporučit. Je sice pravda, že příběh je oničem jako vždy. Všichni to známe, vytvoříme Supersaura který nám sežere půlku parku a po nesčetných pokusech ho nakonec pošlem za jeho vyhynulými kamarády. OK dejme tomu. Ale co mně opravdu bavilo, tak to byl Chris Pratt, kterého mám hodně rád a který udělal 50% filmu. Nehledě nato, že film byl parádně "nahláškovaný" a vtipný a hodně dobře jsem se zasmál, přičemž to nebyl ten dnešní "stupidní" humor, což se cení a u mě 1*. Celkově to bylo velice příjemné a hlavně vtipné. Hláška "Zavřou nás! Normálně nás zavřou, oholí nám hlavy a budeme na záchodě vařit čůčo." mě poslala do kolen. Nelituju, že jsem to viděl v kině a opravdu stojí za 2h vašeho času.

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Nic moc jsem od tohohle filmu nečekal. Ale Tarantino mě posadil na prdel a přitom mě nenechal klidným. Nářez od začátku do konce, mezi tím jsem se trhal smíchy a občas spustil čelist. Nelituji ani jedné minuty v kině a šel bych hned znova. Nemůžu jinak než za 5*

plakát

Muži, kteří nenávidí ženy (2011) 

Vůbec jsem netušil do čeho jdu, ačkoli jsem věděl, že film má knižní předlohu, nečetl jsem ji. Nicméně po shlédnutí filmu si knihy pravděpodobně přečtu. Skvělý film, klobouk dolů před Fincherem. Craiga sice jako herce nemusím, ale tady mi nevadil, ba naopak a Rooney Mara? Dokonalá! ... Váhal jsem mezi tímhle filmem a Sherlockem 2 a dobře jsem udělal. Nemůžu jinak než za 5*

plakát

Rango (2011) 

Pro mne momentálně nejlepší animovaný film současnosti. Mělo to šmrnc, mělo to grády, a neskutečně jsem se u toho pobavil. Skvělý Johnny Depp. Akční sekvence byly prakticky dokonalé, pokud hledáte film u kterého se chcete celou dobu dobře bavit, pak je to Rango.

plakát

Fighter (2010) 

Super film z prostředí boxu, popravdě jsem od něj moc nečekal a byl jsem velmi příjemně překvapen. Tak jak tyhle "american hero movies" nemusím tak tenhle se mi díky prostředí a sociálního pojetí libil. Wahlberg příjemný, Bale dokonalý!

plakát

TRON: Legacy 3D (2010) 

Krásně se na to kouká, opravdu pastva pro oči ... jinak ale průměrný akčňák.