Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (1 320)

plakát

Naked (2017) 

Nápad tohoto filmu byl naprosto senzační, ale je pravda že v některých chvílích to začínalo už být zaběhlé a už to tak netáhlo, ale dokázal si nakonec svojí latku udržel. Hlavní postavy mě bavily a to ikdyž ze začátku moc sympaticky nevypadaly. ( 3.10.17/Netflix )

plakát

V utajení (2017) 

Hmm... Čekal jsem více. Byl to pro mě slabý akčnák s vynikajícím obsazením a nevyužitým potenciálem. Není to sice natočeno špatně, ale film ve kterém je hlavní postavou žena, která mě nezaujala tak jak by hlavní postava měla. Je něco na čem film padá. ( 29.9.17/MAC )

plakát

Já, padouch 3 (2017) 

Na toto pokračování jsem se úplně netěšil, ale nakonec toto pokračování umělo překvapit. Měl v sobě hodně vtipu ,nápaditosti a animace stále zaujmou. Příběh je spíše už na jedno brdo, ale to není nic co by divákovi v sledování překáželo. ( 29.9.17/MAC )

plakát

CHIPS: Bláznivá hlídka (2017) 

Není to špatné, ale nedá se říct že by to sršelo vtipem. Spíš jsem se jen pousmíval, ale nebyl to zrovna můj humor. Ústřední dvojka si podle mě úplně nesedla, ale po nějaké chvíli jsem si na jejich spojení zvykl a možná i trochu oblíbil. ( 28.17/MAC )

plakát

Equilibrium (2002) 

Spoustu lidí by to mohlo označit za divný film a já se ani nedivím, ale mě se toto vnímání světa v tomto filmu zalíbilo. Ponurá atmosféra je zvládnuta na výbornou spolu s Christianem Balem. Přesto si myslím že něco tomuto filmu chybí. Je to zaručeně výjimečný film, ale něco tam opravdu chybí. ( 28.9.17/MAC )

plakát

Mumie (2017) 

Není to nic extra a taky nic špatného a poněvadž jsem čekal nějaký propadák tak jsem vcelku překvapený. Příběh se brzy rozjel a držel se v překvapivě dobrém tempu a pak ho utnul tam kde měl a pak skončil. U některých filmů toto zvládnuto není. Ale je jistě že tento film to nebere tak úplně vážně a je to nejspíše dobře, tento styl na tento film perfektně sedl. ( 28.9.17/MAC )

plakát

Hráčské doupě (2017) 

Hráčské doupě je lepší než jsem čekal. Má to dobrý nápad, ale vtipem to tak úplně nesrší, na druhou stranu nestíhá člověka nudit. Mírně nadprůměrná komedie, ale větší hodnocení si asi nezaslouží. ( 26.9.17/MAC )

plakát

Momo (1986) 

Když se podívám na samotný příběh tak je to skvělý námět k filmu, jenomže toto zpracování není to co by jsem si představoval. Herci nejsou moc sympatičtí a nevytvořil jsem si k nim žádný vztah a na tom to taky i padlo. ( 25.9.17/MAC )

plakát

Den patriotů (2016) 

Je to dosti podobné na Deepwater Horizon, ale ne úpně tak dobré. Nedrží si tak úplně tempo. Mark Wahlberg to moc nedokáže udržet, ale technicky je to natočeno dobře, ale myslím že byly byla i jiné příběhy na toto téma, které by mohly být zajímavější. ( 24.9.17/MAC )

plakát

Kill Bill (2003) 

Na druhé shlédnutí mě tento film zaujal více. Při prvním sledování se mi nelíbila dějová linie, která je pro Tarantina typická ale teď tuto vložku oceňuji. Nehledě na to že v tomto filmu je nádherně znázorněné násilí Žádná zbytečná krev navíc. Jen tolik kolik by mělo být a o soundtracku ani nemluvě. Ten v tomto filmu velice vyčníval a zařazení komiksová scéna také velice oživila příběh. ( 22.9.17/MAC ) ( 17.8.19/TV/HBO GO)