Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jon Baker (Dax Shepard) a Frank "Ponch" Poncherello (Michael Peňa) zrovna vstoupili do řad kalifornské dálniční policie. Každý ovšem z jiného důvodu. Baker je životem protřelý motorkář, snažící se dát do pořádku své zkrachovalé manželství. Nabubřelý Poncherello je zase agentem FBI v utajení, vyšetřující mnohamilionovou loupež, ve které může mít prsty samotná kalifornská policie. Nezkušený nováček a ostřílený policista společně tvoří značně nesourodý tým. Není proto divu, že na sebe problémy nenechají dlouho čekat. Naštěstí však kombinace Bakerova řidičského talentu a Ponchovy pouliční znalosti může přinést kýžené ovoce. Pokud však jeden druhého dříve nedožene k šílenství. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (91)

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem to, ale dobře jsem se bavil. Dvojice Peňa-Shepard funguje na výbornou, akce je slušná a jsem překvapen, že tenhle dospělej humor ještě v dnešní době vůbec projde. Ano, ubral bych bych rozhovor o lízání zadků (i když je to základ), ale jinak jsem byl spokojenej. Slušná komedie za slušných 70 %, o to lepší, protože poslední dobou se jich moc neobjevuje. ()

YoZo8 

všechny recenze uživatele

Od komédie Nekecaj a pádluj! sa Dax Shepard stal mojim obľúbeným komikom. Milujem tie jeho veľké biele zuby. Ten jeho priblblý výraz tvare a nezávislácku povahu. Takých ľudí mám rád aj v reálnom živote. Tých čo neriešia zbytočné veci, čo si vedia spraviť srandu z iných ale hlavne sami zo seba. Toto síce nebola komédia úplne podľa mojich predstáv, ale nasmial som sa až-až. Dax už má za sebou celkom zaujímavé režisérske skúsenosti, keďže sa nejedná o jeho režisérsky debut. Na obraze to bolo naozaj vidieť. Na mňa niektoré scény boli trošku drastickejšie a dialógy trochu vulgárnejšie, ale dá sa to odpustiť, keďže príbeh mal tempo a zaujímavé humorné momenty. ()

Reklama

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Komediální dějová linka je dost užvaněná, což v zásadě nevadí, jen je škoda, že je aspoň trochu vtipnej přibližně každej druhej vtípek a fakt zábavnejch moc neni. Akce byla koukatelná, jenže moc prostoru nedostala (asi kvůli rozpočtu). Škoda, v případě přidání několika akčních scén by se totiž mohly zredukovat ty nepříliš funkční komediální. Podivaná ze škatulky "neurazí, nenadchne". Třetí hvězda za Rkovej rating, sympatickou buddy dvojku a pár solidních vtípků. ()

S3MIR 

všechny recenze uživatele

Je to oficiálne. Shepard má vlastný štýl a ja vyhlasujem: páči sa mi. Spracovanie má jednoznačný rukopis. Najskôr Hit and Run a teraz Chips. Je to svižné, veeelmi svojsky vtipné a miestami strašne nechutné :D D'Onofrio svoju úlohu tradične dáva naplno a ako záporák nesklamal. Z toho chlapa ide strach. Určite nie film pre každého, ale na nič sa nehrá a vie čím je. Poctivé 4. ()

dakarin 

všechny recenze uživatele

Vidím zde několik stylů - 1/ bláznivá potrhlá komedie plná nápadů ... ovšem za 2/ nečekaně sofistikovaná satira různých aktuálních jevů a tentencí ... ale za 3/ vcelku nyní se často objevující hrubost za čarou a ta hranice se ještě posouvá --- to za 3/ mi neladí a nefandím tomu -> proto 40%, jinak dost dobrá kamera a spád, škoda... ()

Galerie (15)

Zajímavosti (13)

  • Na začátku filmu uniká Frank Poncherello (Michael Peña) před policií ve voze Chevrolet SS, ale v záběrech, kdy auto zapalují (od času 5:14), se jedná o vůz Chevrolet Malibu osmé generace (2011–2016). Na záběrech hořícího vozu si je možné také všimnout falešných průduchů na dveřích/blatníku. (DBlitz)
  • V průběhu celého filmu vidíme hlavně motorky Ducati Hypermotard 1100S a BMW R1200RT-P. (jiricek33)

Související novinky

38. Zlaté maliny - výsledky

38. Zlaté maliny - výsledky

04.03.2018

Jako každý rok, i letos byly den před vyhlášením prestižních Oscarů rozdané jejich opaky - Zlaté maliny. Ceny za nejhorší filmy roku se předávaly v Los Angeles. Nejvíce cen, celkem čtyři, posbíral… (více)

Reklama

Reklama