Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (11)

plakát

Projekt X (2012) 

Co se bude dít celý film, si můžete přečíst už v obsahu, nebo po shlédnutí traileru, takže nevím co se všichni divíte. Většina zpruzelých a nervozních lidí, bude Project X hodnotit maximálně 30%. Pro mě to byla jeden z nejbláznivějších filmů, co se děje týče. Pokud máte problém s fantazií a řešíte, co je to za hovadinu, že by se toto nikdy stát nemohlo, choďte radši do divadla. Trochu se odvažte. Project X - epic party !!!

plakát

Kamarád taky rád (2011) 

Byla by to komedie jako každá jiná, ale Justin a Mila z ní dělají něco víc. Jeden k druhému se úžasně hodí a jejich dialogy jsou ve filmu skvělé. Ale těžko říct, jestli by film měl dál takový šmrnc, kdyby bylo herecké obsazení jiné. Každopádně spojení Mila+Justin aspoň tady funguje.

plakát

Bratři z donucení (2008) 

Představ si, že mě Nancy uvidí vycházet ze sprchy a vyjede po mně. Jsem fešák, chlupatý svůdný véčko táhnoucí se od prsou až po pytlík. Podívá se na mě a řekne: " Bóže můj, starýho bejka už jsem měla, teď si dám telátko" a popadne mě za buřtíka. Jo tuhle komedii já prostě můžu. I Když přiznávám, poslední třetina filmu je o něco hroší než dvě předešlé, určitě se nebudete nudit, když vás po celou dobu Brennan a Dale zásobují neuvěřitelnými hláškami. Chvilkama si říkáte, jestli to ti dva "voslové" vůbec hrajou. Protože v jejich podání je to prostě neuvěřitelné. Pro mě jedna z nejlepších komedií.

plakát

Rychle a zběsile 5 (2011) 

U Rychle a zběsile 5 jsem se hodně trápil a měl jsem co dělat, abych vydržel až do konce. Je jasné, že u takového akčňáku musí být fyzikální hranice posunuty trochu výš, ale až tak? Chvilkami vám přijde, že se z toho stává fantasy. Postavy získávají nesmrtelnost, některé dokonce nesmrtelní už jsou, když v předchozích dílech zemřeli a najednou se znovu objevují. A ta finální honička, kde auťák táhne několik desítek, možná stovek tun těžkej trezor, kterej lítá ze strany na stranu a s autem to ani necukne? To už je prostě moc. Takže jedna hvězda za Diesela, druhá za Johnsona.

plakát

Fighter (2010) 

Famózní Christian Bale! Ale to je asi tak vše. Tento film prolétne kolem, aniž se vás větší měrou dotkne( až na Balea). Když pominete jeho skvělý výkon, za který si oscara právem zaslouží, vidíte jen ostatní postavy bez osobnosti a prázdný děj. Marka Wahlberga, který hraje absolutního tupce, co si nechá do všeho kecat a jeho slepičí rodinu, která vás během celého filmu akorát otravuje a vy jen čekáte, jestli jim někdo konečně zavře zobák. A boj za rodinu a vlastní hrdost, jak se píše v obsahu, hledáte ve filmu jen těžko.

plakát

Čtvrtý druh (2009) 

Nikdo na světě nemá potvrzené důkazy o existenci UFO, až na tvůrce filmu Čtvrtý druh. To mi přijde trochu úsměvné. Kdyby se nesnažili mermomocí diváka upozorňovat, že jde o událost, která se stala, ale hlavně že jsou ve filmu použity autentické nahrávky, určitě bych mu věnoval větší pozornost a místo úšklebků, bych měl ve tváři trochu vyděšenější výraz, jak se na horor sluší a patří.

plakát

Nepřemožitelný (2006) 

Nepřemožitelný opět dokazuje, že nemusíte být fanouškem daného sportu, abyste si ho zamilovali. Tento film je sice o level níže, než třeba Coach Carter a Moneyball, přesto jím nemusíte být zklamání. Film o naději a splněném životním snu. A o tom přeci v životě také jde!

plakát

Moneyball (2011) 

Nemusíte mít rádi baseball, abyste měli rádi Moneyball. Skvělá kombinace Pitt - Hall se starají o to, že se po celý film ani chvilku nenudíte i když vám tento sport vůbec nic neříká.

plakát

The Art of Flight (2011) 

Že je to reklama na RedBull? A co má být? RedBull je jedním z největších sponzorů ze světa snowboardingu. To k tomu prostě patří. Úžasná místa, skvělé zábery, super soundtrack a jedni z nejlepších jezdců na světě. Prostě jedno velké NEJ. Pokud někdo snowboarding a krásnou přírodu nesnáší, tak na tento dokument nekoukejte! A komentáře typu: banální věc jako je snowboarding... si můžete potom odpustit.

plakát

Půlnoc v Paříži (2011) 

Woodyho mám rád, ale tomuhle filmu jsem moc neporozuměl. Celou dobu čekáte, kdy se začne něco dít, kdy vám to začne dávat smysl, nebo prostě něco, ale ono to nepřichází. Kdybych nebyl v kině, vypínal bych film po deseti minutách.