Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Pořady (5)

Top Gear: Africa Special, Part 1

Top Gear: Africa Special, Part 1 (2013)

Komentář se vztahuje k oběma částem. Jednoznačně ten NEJLEPŠÍ díl Top Gearu. Člověk by řekl, že po těch letech klukům z Top Gearu dojdou nápady, ale kdepak. Tenhle díl je navíc důkazem, že TG není vyhraněný jen pro motoristické fanoušky, aut bylo minimálně. Africký speciál má v hlavní roli humor, naschvály, nádherné (přestože někdy blátivé anebo hrbolaté) prostředí Afriky a zase ty naschvály a humor. I cesta za pramenem Nilu byla skutečně zajímavá. Stručně a jasně asi jediný speciál Top Gearu, který si brzy musím pustit znovu.

Top Gear: Africa Special, Part 2

Top Gear: Africa Special, Part 2 (2013)

Komentář se vztahuje k oběma částem. Jednoznačně ten NEJLEPŠÍ díl Top Gearu. Člověk by řekl, že po těch letech klukům z Top Gearu dojdou nápady, ale kdepak. Tenhle díl je navíc důkazem, že TG není vyhraněný jen pro motoristické fanoušky, aut bylo minimálně. Africký speciál má v hlavní roli humor, naschvály, nádherné (přestože někdy blátivé anebo hrbolaté) prostředí Afriky a zase ty nashvály a humor. I cesta za pramenem Nilu byla skutečně zajímavá. Stručně a jasně asi jediný speciál Top Gearu, který si brzy musím pustit znovu.

Top Gear: Indický speciál

Top Gear: Indický speciál (2011)

Po africkém speciálu určitě ten nejvtipnější a nejchytlavější speciál, jakého jsme u Top Gearu byli svědky. Zase nejde ani tolik o auta, jako spíš o indickou kulturu a humor, ten je samozřejmě na prvním místě. Roztrhaný nápis na vlacích (z British IT for your company >> Shit for your company) mi asi utkvěl v paměti nejvíc, ale roznáška jídel autem vs. vlakem byla také zabavná. Sice se kluci museli za ty vulgarismy omluvit, ale fanoušky to myslím dost pobavilo. Jen by mě zajímalo, co si teď v Indii o Britech myslí..

Tele Tele

Tele Tele (2000)

Ještě staří dobří a VTIPNÍ baviči, kteří dnes už stojí za starou bačkoru. Dříve jsem na to čekala do noci, jen abych zase shlédla rodinu Kopečkových, Snídani s nohou nebo Zprávy.

Eso

Eso (1994)

Všichni to tu zdrbnete, abyste neztratili tvář, ale vesměs jste na to všichni koukali.. jak smutné. Za díly s Marešem a za to, že jsem tam jednou vyhrála CD 4* :-)