Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (31)

plakát

Zpráva o záchraně mrtvého (2021) 

Dlouho jsem nekomentoval žádný film ale nízké hodnocení mě nutí ho napsat. Film jsem viděl na KVIFF a nejspíš jsem byl přesně ve správné náladě na jeho shlédnutí. Přišel mi perfektní. Nejdřív jsem se trochu ošíval když Vojta Dyk po desáté opakoval ať otec stiskne míček, ale po určité době jsem si dostal do tranzu a hltal jsem to co to šlo.

plakát

Café society (2016) 

Film, který nepřekvapí, ale neskutečně příjemně pohladí po duši. Milý, vtipný, krásný. Filmařsky dokonalý. Typicky Woody Allenovský a to máme rádi. KVIFF

plakát

Sairat (2016) 

Nejlépe uděláte, když si o filmu a tvůrci nic nezjistíte, tak jako sledem okolností já :-) Pak budete sedět zařezaní v sedačce celé titulky a vyruší vás až dlouhý potlesk celého sálu.

plakát

Lampa (2013) 

GENIÁLNÍ

plakát

American Horror Story - Murder House (2011) (série) 

1. série - 90% 2. série 100% 3. série - 50% - naprostá pubertální sračka s pár zajímavými momenty + se v AHS začíná zpívat... wtf??? 4. série - 65% - málo akce, žádný strach, spousta zajímavých postav, které ale nedostaly moc prostoru. Některé ho ale dostaly až moc. Pořád se zpívá, ale už to aspoň nejsou takový sr-čky. Vůbec necítím tajemnou tíživou atmosféru, jako zejména v druhé sérii. No ale ve výsledku mě to štvalo míň než trojka... Celkově 4* a doufám, že další série budou lepší. Tato série ovšem zaslouženě 5*.

plakát

Rivalové (2013) 

NEdotkl se mě děj ani zpracování.

plakát

Dvojník (2013) 

Perfektně zrežírované drama podle předlohy F. M. Dostojevského. Celý příběh se táhne ve velmi tísnivé atmosféře, navíc jen v několika málo lokacích, což nám pouze umožňuje se více vžít do situace. Navíc se příběh pouze neztotožňuje s předlohou, ale dává jí nový zcela nový rozměr.

plakát

Město duchů (2008) 

Komedie nadprůměrná přiběhem i humorem. Mimochodem, hlavní představitel přeci není žádný sympaťák, tak nevím, proč výběr hlavního hrdiny je pro mnohé negativem :-)

plakát

Abraham Lincoln: Lovec upírů (2012) 

Já musim říct, že sledování toho filmu bylo skvělý. Koukal jsem na to s kamarádem a u některých scén jsme se přeřvávali, jak byly akční. Z tohohle hlediska to byl neuvěřitelný zážitek. Sice děj na styl "hm, odložím sekeru a stanu se prezidentem" stál za nic, ale ani chvíli jsem se nenudil a tudíž film naplnil má očekávání. Váhal jsem mezi 3 a 4 hvězdičkama ale nakonec 3.