Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (6)

plakát

Vždy připraven! (2010) 

Pro mě rozhodně největší překvapení MFF KV 2010. Nečekal jsem nic a dostal jsem komedii roku.

plakát

Králova řeč (2010) 

Nejlepší film roku 2010. Kam se hrabou všechny ty fejsbuky, labutě a děcka. I týden po shlédnutí ve mě film neustále rezonuje! Colin Firth byl dokonalý.

plakát

Černá labuť (2010) 

Černá labuť je pro mě film, který skvěle maskuje svoji průměrnost. Výkon Natalie Portman je skvělý a celý film pozvedá o třídu výše. Za těch posledních 15-20 minut a to skvělé maskování si ty 4* Black Swan rozhodně zaslouží.

plakát

Hodiny (2002) 

Film, který má všechno. Dokonalé herecké výkony (Nicole Kidman prostě dokonalá, stějně tak Julianne Moore), skvělý scénář, skvělého režiséra a naprosto vynikající a nepřekonatelnou hudbu. Ani při několikátém shlédnutí rozhodně nenudí.. Opravdu krásný film, který má duši. Ani při několikátém shlédnutí rozhodně nenudí.

plakát

Ti druzí (2001) 

Nicole Kidman v roli šílené matky byla naprosto dokonalá. Jeden z nejlepších hororů, které jsem kdy viděl. Alejandro Amenábar dokázal, že není třeba litrů krve aby vyděsil diváky. Skvělé, skvělé, skvělé.

plakát

Králičí nora (2010) 

Rozhodně řadím tento film mezi nejlepší snímky tohoto roku. Velkou zásluhu na tom má Nicole Kidman, která zde podala jeden ze svých nejlepších hereckých výkonů a taky režisér, který z průměrného námětu udělal výborný film. Velkým plusem je také to, že se tvůrci nesnaží z diváků ždímat slzy za každou cenu. Po shlédnutí jsem měl pocit, že jsem zase po dlouhé době viděl film ze života takový jaký je. Ppalec nahoru!