Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární

Obsahy (9)

Cesta kolem vinic

Cesta kolem vinic (2015) (seriál)

Osvětový pořad společnosti Premier Wines & Spirits o vínech se sommelierem Jakubem Přibylem, který představuje vybraná vína z renomovaných světových vinařství. Jednotlivé díly se zaměřují na Rakousko, Německo, Francii, Itálii, Španělsko, Nový svět a bonusový speciál o šumivých vínech. Pořad moderuje Mikuláš Křen.

Zombie noční můra

Zombie noční můra (1987)

Mladý Tony Washington je zabit partou revoltujících teenagerů. Naštěstí jej blízká rodinná přítelkyně Molly Mokembe, která ovládá umění voodoo, přivede zpět k životu. Tony vstává z mrtvých jako zombie a je připraven mstít se všem, kdo jsou zodpovědni za jeho smrt.

Mistr

Mistr (2005)

Vrhač nožů, harmonikář a prostitutka se vydají s karavanem na cestu po Polsku. Slovanská road movie je naplněná vodkou, sny a láskou.

Date with Your Family, A

Date with Your Family, A (1950)

Krátké instruktážní video poskytuje divákovi návod, kterak se chovat v domácnosti po návratu ze školy/z práce. Dívka je poučena, jak servírovat večeři, chlapec by si zas měl vypracovat své domácí úkoly. Vrcholem rodinného setkání je společná večeře, přičemž je prezentována celá řada poučení o dobrých mravech a zásadách stolování.

Soultaker

Soultaker (1990)

Záhadný neviditelný muž v černém sbírá duše zemřelých lidí. Když se přihodí čtveřici mladých lidí autonehoda, je tento muž vyslán, aby přinesl jejich duše. Duše mladíků (vymístěné ze svých těl) se dají před mužem na útěk. Nastává závod o záchranu jejich životů.

Budoucí válka

Budoucí válka (1997)

V budoucnosti používají kyborgové lidi jako své otroky a baví se jejich lovením. K jejich vystopování používají dinosaury. Jeden otrok z budoucnosti se na útěku před pronásledovateli dostane do současného Los Angeles. Musí čelit lovcům, dinosaurům, ale také vládě a policii. Jedinou podporu v jeho boji mu poskytne jeptiška, která má za sebou temnou minulost.

Screaming Skull

Screaming Skull (1958)

Novomanželé Eric a Jenni Whitlockovi přijíždějí na líbánky do Ericova sídla. Eric se Jenni svěří, že zde za podivných okolností zemřela jeho první žena. V noci Jenni začínají budit podivné zvuky a začne se jí zjevovat lebka. Eric věří, že je to pouze objekt její představivosti, ovšem Jenni začíná věřit, že se o ni pokouší šílenství. Padá také podezření na mentálně zaostalého zahradníka Mickeyho, že vše zinscenoval on, jakožto hrozivé divadlo. Skutečnost však může být mnohem strašnější.

Mystery Science Theater 3000

Mystery Science Theater 3000 (1988) (seriál)

Mystery Science Theater 3000 je kultovní americký seriál, jehož podstatou je glosování a zesměšňování velmi špatných filmů z americké kinematografie (nejčastěji se jedná o horory a sci-fi filmy z 50. - 80. let). Na projektu, který se natáčel v letech 1988-1999 se podílela celá řada komiků, přičemž celý projekt pochází z pera spisovatele Joela Hodgsona. Seriál se dočkal více než dvouset epizod. Vizuální strana jednotlivých dílů je řešena tak, že divák má iluzi sledování dotčených špatných filmů na filmovém plátně, přičemž před sebou vidí také siluetu jednoho muže a dvou robotů, kteří onen film komentují.

The Touch of Satan

The Touch of Satan (1971)

Na své cestě do Kalifornie Jodie potká tajemnou krasavici Melissu, která žije se svými rodiči a babičkou na farmě. Mladí lidé si padnou do oka a Jodie stráví na farmě noc. Poslední dobou se v okolí farmy začínají ztrácet lidé a Jodie se stane náhodným svědkem jedné ze série vražd, kterou spáchá babička Lucinda. Od této chvíle je jasné, že Jodie již farmu nesmí opustit. Lidé se farmě vyhýbají a čím dál hlasitěji osočují Melissu z čarodějnictví. Atmosféra houstne.

Reklama