Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (45)

plakát

Toy Story 4: Příběh hraček (2019) 

Na cestě na výlet auto zastaví u benzinové stanice Dinoco, stejná značka jako u filmu Auta, jedná o jednu závodní stáj.

plakát

Marťan (2015) 

Ve scéně, kdy se řeší hmotnost nouzového modulu a je přenášen videokonferencí, je vidět že se mění počet a poloha předmětů a modelů sedaček při řešení co všechno v modulu zůstane.

plakát

Slzy slunce (2003) 

težkej film, jeden z těch co člověka upoutaj do křesla, na jednu stranu budu hledat nesrovnalosti jako vždy, ale na stranu druhou nebudu hodnotit konkrétní situace beru to jako obecný hodnocení, a za mě film kterej stojí za zhlédnutí

plakát

Teorie všeho (2014) 

Někdy je v reálným životě těžký zahrát sama sebe, jako svoji osobu, člověka, ale to co tu předvedl Eddie Redmayne pro mě doposud neznámí herec, tak teda klobouk dolů opravdu chvílema jsem měl pocit že hraje samotný představitel Stephen Hawking, mimochodem pro mě člověk , který stále platí za nejchytřejší osobu na světě, člověka co jednoduchý věci neřeší a těžký otázky háže do koše jako vyřešený, a pokud můžu vzkázat verbalovi napiš reálný hodnocení pro film a ne na něco na co nedosáhneš, protože Stephen Hawking má vždycky připravenou odpověd ještě než ty se stačíš nadechnout. I když je film podle skutečnosti nedrží se reálný předlohy, ale i tak má v sobě svý kouzlo, co člověka donutí hledat na internetu o kom že to vlastně je ten film.

plakát

Interview (2014) odpad!

tak tohle mělo být to co uráží Severní Koreu? no hodně mě to zklamalo na to kolik reklamy si tenhle film udělal, nemám víc co bych dodal.

plakát

Železná srdce (2014) 

Koněm to začíná, koněm to i končí. Na začátku se to vyvíjí něco jako zachraňte vojína Rayena akorát pojedeme v tanku, máme mladýho tak mu to tady ukážeme. ale od půlky filmu se to nahrne na úplně jinou stranu. Docela mě rozsekal konec už sem nedoufal že se to vyvine v happyend kterej teda nakonec nastal ale včas skončil. Tenhle film skončil přesně tak jak sem očekával sedím tady hubu dokořán a přemejšlím čím ho ješte pohaním než to dopíšu ale není čím, Brat Pitt dokonale pokryl to co hrál, viděl jsem film v originálním znění takže si myslím že kdybych to psal po českým dabingu bude to znít úplně jinak. Dávám 5 star kdyby to bylo v procentech tak fakt 90% po dlouhý době dobrej i když si myslím že označení těžkej film.

plakát

Banda na výletě (1995) 

Nemůžu uvěřit tomu, že jsem to dokoukal až do konce. Tenhle film je slabší náhražkou za film Zvěřinec časopisu National Lampoon z roku 1978, to ještě byl humor humorem, nicméně na rok 1995 docela slušnej výkon, na procenta to vidím takhle 30%.

plakát

Mimzy (2007) 

čirou náhodou jsem se díval s mojí dcerou kterou to zaujalo natolik, že zapomínala místama vnímat okolí, a mě to zaujalo natolik že mi vychází příjemnej rodinnej sci-fi film, někdy je takovej obyčejnej film lepší než ty dnešní střílecí nesmysly

plakát

Labyrint: Útěk (2014) 

Pokud smíchám kousek filmu Pán Much a lehounce to střihnu filmem Kostka možná mi vyjde The Maze Runner. Film mě od začátku chytil ne tou jednoduchostí kdy si mladý "kucí" hrajou na dospělé pro ně kdesi v divočině ale spíš tím jak jde děj prudce dopředu, žádný tlachání prostě akce a hlavně spousta efektů k tomu, je mi jedno že nebylo absolutně vysvětleno proč měly "rmutové" biomechanické tělo, a proč se tam Thomas (Dylan O'Brien) dostal co provedl ale to je skoro i u lepších filmů co se dnes natočí. Za sebe říkám ano za zhlédnutí to určitě stojí, je to film a na filmy se má koukat.

plakát

Srážka planet (2011) (TV film) odpad!

Věčně ustaranej hlavní hrdina kterýho navštíví dva studenti kteří mají úplně čirou náhodou super vysílačku která je okamžitě spojí s raketoplánem, navíc funguje i pod zemí a nepotřebuje k tomu ani anténu. A raketoplán který má umělou gravitaci a jako zázrakem se dostane od Slunce a jeho erupce a spolu s planetou Merkur míří k Zemi. No koukal jsem se na to jen abych si potvrdil ty komentáře co se tu vyskytují byl jsem jen zvědavej jestli je to opravdu tak strašný a nejhorší na tom je to že je to ještě horší. Kdyby se mohlo hodnotit do mínusu tak tenhle film má jasnej mínus tohle není "béčkovej" film tohle tak "efko".