Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dave Skylark (James Franco) a jeho producent Aaron Rapaport (Seth Rogen) jsou autory populárního televizní pořadu o celebritách "Skylark Tonight". Když se jim donese, že severokorejský diktátor Kim Čong-un jejich show miluje, domluví si s ním rozhovor s vidinou, že se prosadí i na poli seriózní žurnalistiky. Zatímco se Dave a Aaron připravují na cestu do Pchjongchjangu,  plány jim poněkum naruší CIA, která dvojici nezkušených šílenců pověří jedním úkolem navíc: misí Kim Čong-una "oddělat"... (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (914)

verbal 

všechny recenze uživatele

Trapný a trapnější, tedy Vřed Rogen v židím tandemu s Emanem Goldbergem, jsou od svého vyhnisání na poli třeskutě vtipných holyúdských kokotmédií nejdokonalejším synonymem ubohého fekálního tumoru pro totální lopaty a mentálně postižené děti. U tohoto veledíla jim sice naštěstí kapku došla invence, tedy obvyklá směs řídkých hoven, čerstvého ejakulátu, zatuchlé menstruační krve a smradlavých zvratků, která je pro ty spousty dvouciferných kvocientů vždy tolik k popukání, a zbyla jen čirá esence ultimativní debility. Nicméně i tak se u toho každý divák s IQ nad 60, co nečichá těkavá rozpouštědla, musí strašně stydět a zároveň se děsit, s čím vším tu obývá Zeměplacku, protože je to tu v červených číslech. Jakási spravedlivá vyváženost však zůstala zachována, při tom dělání trapného čuráka z Kimčonguna (no chicht, chicht, hihň, hihň, hihň) nesobecky nezapomněli všichni zúčastnění především na sebe, a proto si myslím, že i celý ten humbuk kolem hakování studia a výhrůžek bombovými útoky je jen genitální píár a test, kolik se dá na takové nebetyčné pičovině vyrýžovat na internetách. Velký Satan se totiž nemohl celosvětově lépe zdiskreditovat a ukázat svou degeneraci než tímto oduševnělým způsobem. Já být severokorejským diktátorem, promítám tento skvost ostopéro ve všech lidově demokratických kinech a každoročně to vrazím na Vánoce do televize místo Mrazíka. Lid by to zajisté jednotně semklo v názoru, že takoví kokoti prostě opravdu nezaslouží nic jiného, než jaderně vybombardovat. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tohle je výýýborný!! :-DD Komedie většinou nekomentuju, nemám k nim co říct. Ale tahle je fajn, ... do poloviny mne to trochu nudilo a připadalo mi to jako skvělej nápad s nevyužitým potenciálem. Jenže co se děje asi v tak poslední třetině je nářez!! Humor doplněnej o výborně natočenou akci a GORE (!!!), no fakt jsem sim málem nasral do tepláků jako Kim Čong v přímým přenosu ... :-DD ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

"What is that? - The strongest ecstasy I've ever done in my life!" No, ne tak zcela, u Apokalypsy v Hollywoodu jsem byl v kolenách neustále, ale co si budu jinak nalhávat, tohle je i tak spolu s 22 Jump Street největší výsměch roku. Komu sedí Rogenův homur, bude spokojený, komu ne, "whoever that is, tell them to fuck off, because I don't know who I fucked last night, but I got some stink diiiiick!!!" 85% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Hodně mě to připomnělo Cohenova Diktátora, ale spíše jen volbou tématu. Jinak se jedná o klasickou taškařici dua Franco/Rogen pod dohledem Evana Goldberga. Umně se to celé trefuje do fenoménu Talk Show a díky překvapivějšímu příběhu to nenuní ani chvilku. Těžko bych dokázal vyzdvihnout nějaký exkluzivní vtípek, spíše jsem měl po značnou dobu široký úsměv na tváři. Závěrečné čtení z Unexpected Journey nenechá jediné oko suché. Hodně potěší že soundtrack obsahuje kromě ohrané Firework od Kate Perry perlu v podobně Wind of Change od Scorpions. Ještě doteď si pamatuju co se mnou tahle písnička dělala na začátku 90. let. 70% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Setha Rogena moc nemusím, ale na jeho parťácký komedie (This is the End) koukám pravidelně a v partě například s Jamesem Francem mu to svědčí. A povedlo se to vlastně této bláznivé partě tentokrát? Rozhodně vyvolali velkou míru kontroverze, čímž se filmu a studiu povedlo přitáhnout mnohem větší pozornost diváků a musím si přiznat, že i já se o to více na film těšil. Po stránce zábavy se nemůžu ubránit porovnání právě s This is the End, které sázelo na osvědčený humor, ale i na širší obsazení. Zde to ale nevadí, James Franco si naprosto krade film pro sebe a ačkoli se jedná o velice západně orientovaný humor propletený všemožnými inside joky, které většina naší populace ani nemůže pochopit, protože nezná souvislosti, řekl bych, že pokud se alespoň částečně orientujete ve filmovém průmyslu, to své si najdete a budete se bavit. Pro ty ostatní je to naprosto zbytečný a nevkusný film, ve kterém Kim Čong Un vymetá večírky a projíždí se tankem...to přece nemůže skončit dobře...ale je to zkrátka prdel... PS : Skvělá camea :D ...72% ()

Galerie (24)

Zajímavosti (29)

  • Severokórejský diktátor Kim Čong-un (Randall Park) hovorí plynulou angličtinou vďaka tomu, že ako teenager študoval v Európe, konkrétne vo Švajčiarsku. (MikaelSVK)
  • V první scéně filmu zpívá holčička před památníkem Korejské strany práce v Pchjongjangu. V pozadí je vidět známý hotel Ryugyong, který ale ve skutečnosti stojí na opačné straně, než jakou zabírá kamera. (tompaulman)
  • Severoamerické tržby dosáhly 6,1 milionu amerických dolarů, celosvětové 11,8 mil. (NIRO)

Související novinky

Comicsový Preacher má obsazení

Comicsový Preacher má obsazení

21.04.2015

Seth Rogen a Evan Goldberg zabodovali komediemi Apokalypsa v Hollywoodu a The Interview a nyní se na chvíli přesouvají do televize. Povedlo se jim totiž sehnat práva na Preachera, kultovní comics… (více)

The Interview vládne internetu

The Interview vládne internetu

29.12.2014

Komedie The Interview, ve které se Seth Rogen a James Franco pokouší zabít severokorejského vůdce Kim Čong-una, měla jít o Vánocích do tisícovek kin po celém světě. Její premiéru ale zastavily… (více)

The Interview míří do kin

The Interview míří do kin

24.12.2014

Kolem komedie The Interview se v posledních dnech dějí hodně divoké věci. Filmový atentát na Kim Čong-una připravili o datum premiéry američtí kinaři, kteří jej svorně odmítli promítat poté, co se… (více)

Ze Severní Koreje je filmové tabu?

Ze Severní Koreje je filmové tabu?

19.12.2014

Hackerská skupina Guardians of Peace včera docílila zrušení premiéry komedie The Interview, v níž Seth Rogen a James Franco letí do Severní Koreje, aby se pokusili zabít jejího vůdce Kim Čong-una.… (více)

Reklama

Reklama