Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje

Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje (1977)

První Star Wars, které jsem viděl a musím říct, že to byl skvělý zážitek. Celý film má svižné tempo ani chvilku jsem se nenudil, výborně natočenou akci, zajímavý příběh a sympatické postavy. Na dobu kdy Nová naděje vznikla má skvělé efekty, závěrečná vesmírná bitva u hvězdy smrti je úchvatná. Masky různých tvorů z galaxie jsou mistrovské dílo. A nesmím zapomenout na krásnou hudbu Johna Williamse bez které, by Star Wars nebylo Star Wars.

Star Wars: Epizoda V - Impérium vrací úder

Star Wars: Epizoda V - Impérium vrací úder (1980)

Pokračování stejně skvělé jako Nová naděje. Impérium je temnější a bráno více vážně než Nová naděje a to se mi líbilo. Ubylo vtipu a přibylo více dramatičnosti. Impérium je nejtemnější, protože tady hrdinové prohrají a vítězí zlo. Han Solo zmražený v karbonitu, Luk se dozvídá strašlivou pravdu a rebelové musí opět hledat bezpečný úkryt. Impérium je určitě nejlepší díl celé ságy, není mým nejoblíbenějším to je Návrat Jediho, ale uznávám, že je nejlepším.

Americký vlkodlak v Londýně

Americký vlkodlak v Londýně (1981)

Mám rád vlkodlačí horory a tento patří na vrchol. Všechny scény jsou opravdu strašidelné a ujišťuji vás, že se u nich budete bát. Už jen ten začátek, kdy jsou dva kamarádi za měsíčního svitu sami na blatech a slyší jen strašlivé vytí a vrčení. Začátek je opravdu brilantní, pak film malinko ztrácí tempo a jsou zde i malé prvky komedie, ale to mi nebránilo, abych si film užil, až do úplného konce. Rozhodně doporučuji.