Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Fantasy

Recenze (5)

plakát

Podivuhodný případ Benjamina Buttona (2008) 

Originálně ztvárněná myšlenka šťastné i nešťastné lásky mezi dvěmi lidmi. Ze začátku se film trochu táhl, ale potom nasadil tvář překvapivého zážitku, který jsem opravdu nečekal a tak můžu říci, že jsem byl mile překvapen. Dále skvělá hudba, herecké výkony taky skvělé a dialogy dojemné. Jestli chcete dobře zpracovaný drama-romantický film, tak tenhle kousek to splňuje každým coulem.

plakát

Walk the Line (2005) 

Vůbec ne povedený film o Johnnym Cashovi. Špatně zkomponovaný děj nás ničím nemůže potěšit. Celkový scénář je naprosto stereotypní a pro tohle téma velice nedostačující. Se samotným filmem jsem byl velice nespokojený. Jediné co bych mohl pochválit je samozřejmě originální hudba od pravého Johnnyho Cashe a celkem dobrý herecký výkon Joaquina Phoenixe, který patří mezi mé oblíbené herce.

plakát

Pomáda (1978) 

Svým vzhledem klid dodávající podívaná, která nás zavádí zpět do mladistvých let. Film překypuje krásnou atmosférou, jenž nám v dospělosti už jaksi chybí a tak jenom musím vřele doporučit všem, kdo chtějí zažít po dlouhé době pravdivou nostalgii. Kýčovité až pěkné - to je Pomáda. Hudba zasazená do filmu je zcela na místě, taneční kreace mistra Travolty i ostatních herců jsou velice dobré. Stojí to za to.

plakát

Klub rváčů (1999) 

Nikdy jsem nebyl příliš velký nadšenec pro tyto druhy filmů, ale tenhle kousek je naprosto odlišný od jiných stejně pojatých nápadů. Naběhnuté svaly, síla a naštvaný řev smíchaný s přímočarou inteligencí něčeho dosáhnout. Herecké výkony obsazených herců a hlavně Brada Pitta jsou v tomto filmu více než dobré. Na filmu mi akorát vadilo pár vyhrocených scén (padající mrakodrapy).

plakát

Pan Nikdo (2009) 

Na první pohled spletitá fikce, na druhý pohled holý fakt zamotaný tak krkolomně, že jednou u tohoto filmu určitě nezůstanete. Avšak režisér věděl přesně co a jak, aby i nezkušený divák se při troše snaze ve filmu vyznal bez větších útrap. Jinak asi nejvíce chválím mnoho záběrů, které sytými barvami jenom přetékají. Velice kontrastně zpracované scény. A celkový scénář? Dokonale popsané pravdy, které do života prostě patří. Naprosto originální film.