Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (6)

plakát

Vstupenka do ráje (2022) 

Ty dva miluju, spolu jsou ještě lepší, ale nejvíc jsem se u Vstupenky do ráje pobavila u nepodařených scén v závěrečných titulcích. Jinak bída

plakát

Králíček Petr (2018) 

Obávám se, že Beatrix Potter rotuje chudinka v hrobě. Její poetika zcela přebyta plytkým příběhem a neustálým násilím. Z reakcí dětí v kině, viděly to podobně. Jediné plus vidím v animaci.

plakát

Andělé a démoni (2009) 

Tady už se scénárista nedržel "otrocky" knižní předlohy, jak píše golfista u Šifry. Naopak, zapojil vlastní invenci a měnil a měnil. Bohužel ve srovnání s knihou u mne film opět zdaleka neobstál.

plakát

Šifra mistra Leonarda (2006) 

Knihu jsem zltla za jedno odpoledne, u filmu jsem nevydržela do konce.

plakát

Čtvrtá hvězda (2014) (seriál) 

Ať žije Dejvické divadlo! Martin Myšička je sladký a o Martičce Issové ani nemluvím!

plakát

První republika (2014) (seriál) 

Prvoplánové, více než prvoplánové. Též mě pobavily nápisy na náhrobcích včetně fotek hodinu po pohřbu. Mohli bychom uzavírat sázky, kdo je vrah. Ale ta propagovaná výprava je opravdu na koukání, obzvláště kalhotové sukně slečny Škvorové. Proboha co dělá gynekolog v bordelu večer v největším provozu (díl Rudi)? Vše předvídatelné a, odpusťte mi ten pleonasmus, predikovatelné, bez poent. A tu kalhotovou sukni má budoucí paní Valentová zjevně jen jednu... Epizoda Piknik: Magdaléna umře na otravu krve. Léblovi zabil Jaroslav Valenta, bude za to viset a Vladimír s Klárou budou žít "happily ever after". Čeho se ještě dočkáme?