Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný
  • Drama

Recenze (16)

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

Velmi dobrý snímek, který mě ze začátku moc neoslovil, protože filmy s válečnou tématikou mě moc neberou. Režisér Quentin Tarantino si na tomto filmu dal nejspíše velmi záležet a podařilo se. Brad Pitt v jedné z hlavních rolí tento film pozdvihl a svoji roli zahrál velmi dobře a co víc vtipně. Jsem rád, že jsem měl tu možnost shlédnout tento snímek. Moje hodnocení jsou 4 hvězdičky..

plakát

Prci, prci, prcičky (1999) 

Co k tomuto fenoménu říct  prostě Prcičky . Moje hodnocení jsou 3 hvězdičky.

plakát

Pařba v Bangkoku (2011) 

Když jsem zjistil, že po pařbě v Las Vegas natočili další díl, tak jsem od něj hodně očekával. Šel jsem do kina a odcházel jsem z něj s pocitem, že jsem byl na Pařbě v Las Vegas jen přesunuté do Bangkoku, takže mě tento snímek docela zklamal. Nechtěl jsem, ale musím, moje hodnocení jsou 2 hvězdičky.

plakát

Sherlock Holmes (2009) 

Suprový film. Miluju filmy ve, kterých je zápletka a je ještě k tomu je hodně dobře natočený. V hlavní roli můj oblíbený herec Robert Downey Jr.. Přidat klasickému, slušnému a nápady oplývajícímu Sherlocku Holmesovi vlastnosti jako je ignorace pravidel tehdejší společnosti a akčnost se mi jeví jako velice dobrý nápad. Takže tento snímek ohodnotím tím nejvyšším hodnocením, takže 5 hvězdiček. A už se těším na druhý díl.

plakát

Kovbojové a vetřelci (2011) 

Sci-fi a western v jednom filmu co víc si přát. A jako další bonus Daniel Craig v hlavní roli. Ze začátku mě to moc nebavilo, ale po nějaké půl hodině se to obrátilo a při konci filmu jsem byl docela nerad, že už to končí. Doporučuji shlédnout, pokud máte rádi výše zmíněné žánry. Moje hodnocení jsou 3 hvězdičky.

plakát

Zohan: Krycí jméno Kadeřník (2008) 

Bože takhle jsem se už dlouho nenasmál. Dobře spojené prvky komedie, akce a komedie . Adam Sandler v roli bývalého agenta, kterého snem je stát se kadeřníkem konec konců tento sen se mu splní. Nevím, co víc bych napsal, prostě pokud se potřebujete/chcete zasmát a jste v pubertě, anebo vám nevadí někdy, až trapné scény tak je tento snímek pro Vás. Moje konečné a s odstupem času promyšlené hodnocení jsou dvě hvězdičky.

plakát

Captain America: První Avenger (2011) 

Film o superhrdinovi mě už dlouho takhle nezaujal. Film o superhrdinovi, ve kterém je prakticky celé jeho vrcholné období, samozřejmě až na jeho život s Avengers. Moje hodnocení jsou 4 hvězdičky. A nemůžu se dočkat, až bude Avengers v kinech.

plakát

Kouzelníci z Waverly - Film (2009) (TV film) 

Selena Gomez v hlavní roli, kouzla a Selena, co víc si přát. Průměrný film, honba za pokladem/zázrakem je podle mě docela ohraná. Pokud se nejedná například o Piráty z Karibiku. Hlavní je to, že všechno dobře dopadne. Ve chvíli kdy Alex a její bratr bojovali o sílu, jsem byl docela napjatý, když Alex sílu získala, mi bylo poněkud líto jejího bratra, ale tak už to chodí. Potom co Alex vrátila čas, se mi ulevilo. Moje hodnocení 3 hvězdičky.

plakát

TRON: Legacy 3D (2010) 

Neúplně klasické sci-fi. Zajímavé prostředí digitálního světa, ve kterém je člověk. Při prvním zhlédnutí traileru jsem si říkal co to je za ptákovinu, ale nakonec to není tak úplně špatné. Jedna z věcí, která se mi u tohoto filmu líbila, je rozhodně jeho grafické zpracování. A pánské části diváků se určitě budou líbit motorky budoucnosti, které jsou hodně hezky udělané. Moje hodnocení jsou 3 hvězdičky.

plakát

Hannah Montana (2009) 

No co říct? Kdybych byl holka tak asi napíšu, že je to nejúžasnější film co kdy kdo natočil, ale jelikož holka nejsem, tak napíšu toto: přiznejme si, že tento snímek za moc nestojí, ano je tam pár hezkých písniček, pár hezkých holek např.: Miley Cyrus… ale jak nad tím tak přemýšlím tak to není tak zlý snímek. Moje konečné hodnocení jsou 2 hvězdičky.