Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky

  • USA American Pie (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Středoškoláci Jim, Oz, Kevin a Finch vyrážejí na mejdan ke spolužákovi Stiflerovi. Na večírku je spousta pěkných holek a kluci věří, že se jim podaří některou sbalit a zažít s ní první sexuální zkušenost. Jimovi se líbí vnadná výměnná studentka z Česka Nadia, Oz má v plánu užít si s půvabnou vysokoškolačkou a Finch doufá, že potká tu pravou. Kevin vyráží na večírek se svou přítelkyní Vicky, která se nebrání uspokojit ho, na opravdový sex s ní ale zatím nedošlo. Na večírek se snaží dostat i šprti ze školní kapely, jejich vstup je ale zamítnut. Přestože se kluci snaží, během večera všechny jejich plány zkrachují a ráno jsou všichni čtyři stále panicové – na rozdíl od ohyzdného spolužáka Shermana. Kluci jsou zoufalí a naštvaní, nechápou, co dělají špatně. Pak přichází Kevin se zajímavým nápadem – kluci musejí sami sobě slíbit, že do maturity zažijí první sexuální zkušenost; nemohou připustit, aby nastoupili na vysokou jako panicové... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (865)

H34D 

všechny recenze uživatele

Jedna z prvních a zároveň nejlepších pubertálních komedií o teenagerech, pro teenagery. Ačkoliv charaktery jsou více, či méně ujeté, jako ve většině komediích, drží v sobě i náznaky známých archetypů, jako je pařmen, nerd, sportovec, nebo "ten normální", které známe i z vlastních zkušností ze střední... American Pie není jen primitivní humor, familiární touha zbavit se panictví a navrch pár dosud neviděných nechutností, s odstupem času je v tom i jakýsi nostalgický střípek, který ve mě obnovuje ty příjemnéjší vzpomínky na pubertu. 7/10 ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Nejlepší film pro dospívající. Bohužel jen pro ně. A to je možná chybou. Nějak si dnes nedovedu představit se na snímek podívat. Stačilo mi to jednou na učňáku:-) Některé scénky trapné, jiné zase vynikající a takhle se to střídalo po celou stopáž. Ostatní díly prciček jsem neviděl a myslím, že je nikdy neuvidím. Přesto hodnotím velmi pěkně. ()

Reklama

Eawy 

všechny recenze uživatele

Filmová klasika, začiatok tých pravých teen komédií. Ako zakladateľská vecička je to slušné. Pervérzne, no pravdiv a veľmi na moje vlastné počudovanie, vtipné. Pár naozaj dobrých vtípkov, vás nenechá na pokoji a musíte sa smiať. Seann William Scott klasicky surovo trápny a neuveriteľne divný. ale je to na takých 80% ()

Faidra odpad!

všechny recenze uživatele

Chlapci a děvčata, věřte mi, že vám v životě budou mnohé věci překážet více a bolestněji než sexuální nezkušenost. Vlajková loď flotily novodobé komedie pro mladé? Fajn, ale já jsem se u toho nezasmála ani jednou, což nemůžu říct o chytání se za hlavu a záchvatech zvracení, tudíž milou lodičku potkal na mém filmovém moři po nárazech na skaliska trapnosti a vulgarity osud Titaniku dřív, než bys řekl "apple pie." Tak za co bych měla dávat hvězdičku? Za to, že mě rodina od té doby nenutila péct ovocné koláče a já jí tím pádem nezadělávám na ischemickou chorobu srdeční? S plným vědomím toho, že od téhle chvíle budu platit za nejzapšklejšího suchara v revíru ČSFD, posílám tvůrce do... tam, kam vkládají jistý hudební nástroj. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

K mému dospívání neodmyslitelně patří jedna nezapomenutelná trilogie,která mě v mnohém obohatila - Prcičky. Jednička to vše odstartovala a doteď je to pro mě právě jednička nezapomenutelná klasika. Vtípky, co hlavní parta vymýšlí jsou nestárnoucí a jednotlivé gagy stejně vtipné i dnes. A kdo by nechtěl znát někoho takového jako je Steve Stifler? Nezapomenutelný soundtrack navíc později definoval i můj hudební vkus, takže mám k sérii opravdu velmi vřelý vztah...100% ()

Galerie (79)

Zajímavosti (57)

  • Jablečný koláč byl ve skutečnosti kupovaný. Koupil jej člen produkce v Costco na Long Beach v Kalifornii. (necisty)

Související novinky

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

04.10.2022

Herečka a režisérka Sujata Day (Definition Please) byla najata, aby napsala scénář k rebootu kultovní americké komedie Prci, prci, prcičky. Film si objednalo studio Universal, které sérii produkuje… (více)

A režírovat bude...

A režírovat bude...

26.04.2009

Catherine Hardwicke, Chris Weitz a... David Slade?! Cože?! Po „nějaké ženské“ a režisérovi Prciček a Zlatého kompasu nekompromisní tvůrce V pasti a 30 dní dlouhé noci, který nemá problém nějakému… (více)

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama