Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (6)

plakát

Dědictví aneb Kurvahošigutntág (1992) 

Česká klasika,příběh vesnického burana Bohumila Stejskala,kterého zahrál Bolek Polívka..no vlastně..(Jak kdyby to ani nehrál .. ) Tahle role prostě panu Polívkovi sedla náramně a když se k tomu přidá výkon Miroslav donutila,který zde Bolkovi skvěle sekunduje,tak ten film nemůže být přece špatný ne ? .)

plakát

Rocky V (1990) 

Pro mě určitě lepší než třeba Rocky 2 nebo 3..(scéna v tělocvičně s Mickem+monolog s Adriane na ulici).Velký prostor zde dostává i Stallonův syn,který si na svůj věk vedl ve filmu opravdu dobře.Pro mě jasných 5 hvězd :)

plakát

Železný Schwarzenegger (1977) 

Skvělý dokument o kulturistice,která je hlavně v době Arnolda Schwarzeneggera,spolu s dalšími legendami tohoto sportu.Od představení několika bodybuilderů,až po soutěž Mr.Olympia,samozřejmě nevyhraje nikdo jiný než Arnold :)

plakát

R (2010) 

Pro mě jednoznačně nejlepší film z vězenského prostředí.( a že jsem jich pár viděl :D ).. Pokud nemáte alespon obvod bicepsů 50cm a nejste dostatečně pokérovanej,tak to zde nebudete mít úplně jednoduchý.Náš hlavní hrdina neměl dostatek toho ani onoho,ale i přesto si dokázal vybojovat své místo na výsluní.Jak toho dosáhl? Stačilo pár prázdných krabiček z kinder vajca .)

plakát

Zlo mezi námi (2003) 

Drsné drama,kde je hlavním tématem šikana.Hlavní hrdina dostává poslední šanci,kterou rozhodně nehodlá promarnit. Na nové škole to ovšem nebude tak lehké jak si myslel..Nejenom učení ,které ho čeká, je zde skupinka chlapců z vyšších ročníků,kteří svoji nadřazenost dávají dost hlasitě najevo.Jak toho dosáhnou?Veškerá forma šikany,kterou si jen dokážete představit... Já dávám 5 hvězd.

plakát

Vzepřít se obrům (2006) 

Mám rád sportovní filmy,většinou převládá téma amerického fotbalu.Znám dost skvělých filmů právě s tímto sportem,ale Vzepřít se obrům mezi ně nepatří.Vypadá to ,že trenér mladých fotbalistů je největší smolař na světě,stačí párkrát zalistovat v bibli, přijmout boha jako svého spasitele a ...ejhle.....najednou tomu chlápkovi vyjde vše na co sáhne..Dávám aspon jednu hvězdu za toho borečka co přešel to celý hřiště po čtyřech..