Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Thriller

Recenze (1 769)

plakát

Sayen: Lovkyně (2024) 

Ekologická Sayen mě byla totálně nesympatická,s označením akční,bych byl taky hodně opatný.Celkově nezaživná slatanina,kdy jedna aktivistka a její heckerský tým,chce zamezit nadnárodní společnosti,prosadit kontraverzní zákon.

plakát

Den poté (2004) 

Dějově to trošku samozřejmě pokouhávalo,ale vizuál a efekty byl zase o něco zvednutý.Tady ty prachy asi byly opravdu vidět.Vlastně všechno wow, bylo už vidět v trailerech a v samotném filmu je to o něco delší.

plakát

Tři mušketýři: Milady (2023) 

Rozhodně i 2.díl byl taky dobrý počin a zřejmě jsou otevřená vrátka i pro 3 díl. Jediný do očí bijící nesmysl byl,černý princ, jakože prý králův kmotřenec.Docela pomalinku mi to začíná vadit,jak se všechno začíná překrucovat a následně dosazovat,aby náhodou někteří,třeba nebyli diskriminovaní,divná doba.

plakát

Opičí muž (2024) 

Čekal jsem totální sračku a nakonec se z toho vyklubal docela slušný akční nášup.Je svojím způsobem,trošku jiný a tím i zajímavý.

plakát

Občanská válka (2024) 

Udělat si pěknou fotečku,v nevšedním chaosu.Spíše se to točí všechno,okolo novinářů,takže to okolo,je takové v globálu povrchní.Jako,že prý mega akční nářez a někdo to srovnává s Černý jestřáb sestřelen,tak to už je trošku silné kafe,samozřejmě,to ani náhodou..Taková foto road movie,zakončená akcí ve městě,kde mě už to nechávalo opravdu chladným.

plakát

Blood for Dust (2023) 

Fádní,bezvýznamná a nezáživná krimi.Strejda prodává defibrilátory a nějak mu to nejde,tak se dá dohromady s jedním týpkem,aby vidělali prachy.A nějak se to zvrtne.Takové bez nápadu,stokrát omílaná věc.

plakát

Sám proti všem (1998) 

Vymletý sociopat a pohled,do jeho nitra.Ani nevím,co si o tomhle mám myslet,jednou bohatě stačilo.

plakát

The Ministry of Ungentlemanly Warfare (2024) 

Sice se asi moc mluvilo, nějaká ta hláška taky padla,akce moc nebylo,ale když byla,tak byla parádní,chvílemi jsem měl pocit,jako kdybych viděl druhý díl od Tarantina,takže jinak obstojná oddychovka.

plakát

Šógun (2024) (seriál) 

Ano,po dlouhé době,to bylo něco jiného a tím i zajímavého.První polovina vás vtáhne,ale pak se to, něco,někam vytratilo,pořád se jenom mluvilo a mluvilo,nějaké malé akcičky,tam taky jsou,ale u mě to už trochu padalo dolů.Rozhodně,že bych si z toho sednul na zadek,to asi ne.

plakát

Henry: Portrét masového vraha (1986) 

Samotného mě překvapilo,jakým stylem a atmosférou, mě tenhle,řekněme dokumentární počin zaujal.Vlastně tady zabíjení,je jako chodit nakupovat do Alberta, o to je to,více neradostné.