Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Fantasy
  • Horor

Recenze (3)

plakát

Nevědomí (2013) 

Během půl hodinky jsem měla naprosto jasno jak se děj bude vyvíjet a co nás všechno "překvapí." Celkem slušné zklamání, co se děje týče, protože když vás zvrat v takovémhle filmu nepřekvapí, ale otráví, tak už s tím celkem těžko něco uděláte. Staré a nudné téma, které už bylo zpracováno mnohokrát a ještě ke všemu lépe. Krom vizuální stránky by to bylo za pět. Palec dolů.

plakát

V jako Vendeta (2005) 

Úžasný komiks, úžasný film. Rozhodně zaslouží víc uznání než sklidil a ačkoli ho sleduji pravidelně už několik let, teď, když mám napsat komentář, mi došla slova. Nemám co bych vytkla a hlásat chválu do oblak mi přijde trochu neoriginální. Snad bych čekala výraznější soundtrack, který i tak je dobrý a teď už za sebe nechám mluvit jen hodnocení.

plakát

Twilight sága: Rozbřesk - 1. část (2011) 

Vypadá to že z rozpoču konečně zbylo i na make-up a tak alespoň všichni upíři nevypadají pro smích. Nejspíš ale hlavně poděkujme Condonovi, že se snažil, když předešlé části za moc nestály. Smála jsem se hlavně upřímně a vůbec jsem se nestyděla, že jsem do toho kina vlezla. A kdyby nezruinoval část: "jsem potomek Ephraima Blacka a nemusím tě poslouchat" nejspíš bych šla s hodnocením výš, takhle z toho vyjde (krom titulu: nejlepší díl série) celkem solidně.