Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Dokumentární

Recenze (6 461)

plakát

Akta X - Tooms (1994) (epizoda) 

"Muldere, zase to zavání nekonvenčním způsobem vyšetřování." Návrat Toomse k hodování na pátých játrech byl na můj vkus příliš ponořený do tmy a mnohem méně zábavný než při svém prvním opuštění kokonu.

plakát

Yes Man (2008) 

"Já jsem dělal všechno možný. Hlavně jsem žil. Vylezl jsem na Kilimanjaro, jedl jsem netopýry v Laosu, skolil jsem krávu bazukou." Yes Man je film určený pro mě. Žil jsem totiž jako Carl život na baterky, ale jednoho dne mi ho pozitivita změnila k nepoznání. Nebylo to sice slovo ANO, ale bylo to hodně podobné. Jakmile jsem však potkal guru Terrence, tak jsem do toho šel naplno. Rozhodně chci pilotovat letadlo, hrát na kytaru a zpívat sebevrahovi na římse a samozřejmě chci vést joggingový fotokroužek v korejštině. K dokonalosti mi však kousek chybí, protože zatím nehodlám pít Red Bull, nechat se okrádat bezdomovci a mít sex s důchodkyní. To si asi pošetřím na příští život.

plakát

Loganovi parťáci (2017) 

"Pro porušení zákona musí bejt dobrej důvod. Třeba něco jako loupež. Musíš si to morálně zdůvodnit." Akce pechfóglů Loganových a bratrů Bangových alias Dannyho vidláků mě dost bavila a jestli ještě někdy bude vyhlášen kód Květák, tak jdu do toho s nimi. Prostě jsem se stal členem fan clubu Potrubní pošty, bavil se při plánech Jimmyho, užíval si krásu žen, demenci bratrů Bangových a zejména chemické rozbory Joe Banga. Tváří se to sice vidlácky, ale má to koule, nápad i vtip a to mám rád.

plakát

Rodinné trampoty oficiála Tříšky (1949) 

"To je vidět, že nejsem k ničemu, když vlastní děti si ze mě dělají špumprnágle." Pokud chci mít klid, tak u toho nesmí být rodina, vojáci, žně a zejména sborový zpěv. To dá rozum, ale vysvětlujte to panu oficiálovi. Ten si užil všeho, pořádně si zanadával a mně se to kdysi hodně líbilo. Jenže už dneska netuším pořádně proč. Ale kdybych měl ještě někdy nějakého syna, tak se rozhodně bude jmenovat Julínek nebo Odon. Ta jména mě okouzlila.

plakát

Já jsem Stěna smrti (1978) 

"Dřív lidi chodili, protože byli zvědaví, jestli se na tý mašině zabiju." Tak jsme si trochu zavzpomínali na staré dobré časy, pojezdili si v maringotce, popili jsme, porvali jsme se a taky ten Globus jsme svařili. Já jsem se přitom cítil poněkud divně a Stěna smrti Piskáček mě o svém kaskadérství moc nepřesvědčil, ale konečně jsem pochopil rozdíl mezi komediantem a varietním umělcem. Jen jsem čekal trošku víc.

plakát

Fire Rescue Scene (1894) 

Tak to bylo drama. Dvě děti skočily v oblaku dýmu do náruče hasiče stojícího na klepajícím se žebříku. Celých 16 sekund jsem se klepal strachy a vydržel bych to dělat klidně i půl minutku.

plakát

Přátelé - Loučení s babičkou (1994) (epizoda) 

"Poslouchám, že tvůj kabát mluví jako sportovní komentátor." Chlapi sledující fotbal na pohřbu byli jednoznačně nejlepší. Trochu jim sice konkuroval zfetovaný Ross, "homosexuál" Chandler i o facku si říkající paní Gellerová, ale na příští pohřeb si beru televizi.

plakát

Přátelé - Bez proudu (1994) (epizoda) 

"Sex je zatím v projektové fázi." Já mám Přátele rád, ale bez proudu to nebylo úplně ono. Samozřejmě nervózní Chandler uvězněný s modelkou Jill byl skvělý, Joeyho "vychytralá" výmluva mě taky pobavila a nakonec i Rossův rozhovor s velkým slizským šťourákem Paolem byl fajn, ale jsem od této partičky zvyklý na větší nášup humoru.

plakát

Akta X - Padá soumrak (1994) (epizoda) 

"V roce 1934, když se ještě nevědělo, co to ekoterorismus je, zmizela ve stejný oblasti jiná parta dřevorubců." Takže máme případ, procházku do lesa, proradné těžaře, zákeřné ekoteroristy a Mulderovým prvním podezřelým je ... pavouček nezbeda. Nakonec nebyl až tak daleko od pravdy a kdybych nevěděl, že se Scullyovou vyřeší ještě mnoho Akt X, tak bych se o ně tentokrát snad i bál.

plakát

Akta X - Tvary (1994) (epizoda) 

"Ty krávy vypadaly, jakoby prošly mlejnkem na maso." Tak fajn. Napětí to mělo, ale "Lišák" Mulder si sice skvěle vybral případ, ale pak mu to dost nelišácky nedocházelo. I já jsem v tom měl jasno dřív a to jsem napůl člověka a napůl zvíře potkal snad jen třikrát v životě.