Reklama

Reklama

Yes Man

  • USA Yes Man (více)
Trailer 2

Carl Allen je zatrpklý bankovní úředník, který se dosud nevyrovnal s odchodem manželky. Pokud to jde, zapírá se před kamarády, večery tráví u videa, je protivný a téměř na všechno odpovídá slůvkem ne. Jednoho dne však narazí na bývalého kolegu, který mu nadšeně vypráví o svém novém životě, který začal, když se přidal k „Yes Manům“. Carl se vydá na jejich seminář, kde ho Nick představí charismatickému vůdci Terrenci Bundleyovi. Ten ho přiměje ke slibu, že od té chvíle bude odpovídat pouze „ano“. Vzápětí Carl musí svézt bezdomovce do jeho parku, a ještě mu dát peníze. V bance začne žadatelům schvalovat podivné půjčky. Na koncertu, na který by normálně nikdy nešel, se setká se sympatickou Allison. Začne s ní prožívat řadu bláznivých dobrodružství, jako je večírek fanoušků Harryho Pottera, výlet do telefonního muzea nebo střelba na asfaltové holuby. Ke svému překvapení zjišťuje, že říkat „ano“se vyplácí a že se mu nový život líbí. Ukáže se však, že i toto slůvko má svá úskalí. (TV Nova)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (1 334)

Madison 

všechny recenze uživatele

Nečakala som nič veľkolepé a Jimove ,,svalové kompetencie" nie sú ničím prevratným. Na druhú stranu, je to tak uvoľňujúce a zábavné, že som nemohla uveriť, že je Jim stále tak atraktívny chlap. Výsledok? Bola som veľmi milo prekvapená. Prehodnotím svoj život, aby som neskončila zabarikádovaná vo svojom domácom hniezdočku? Komediálne odsúdenie introvertne zmýšľajúcich ľudí. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Po celou dobu jsem se příjemně bavil, takže nevidím důvod dílko pozitivně neohodnotit. Sice jsem se po celou stopáž nesmál od ucha k uchu (pesimista ve mně mi to nedovolil), ale pár výbušných momentů tu bylo. Carreymu návrat přeju, protože takto mě nepobavil minimálně od Lhář, lhář. Grimasy kupodivu také nepůsobily trapně, naopak byla zábava hercovy kreace sledovat. Kdo ví, co očekávat od komedie s typickým zvratem ke konci a sladkým zakončením, nemůže být zklamán. Stejně jako se poslední věta nedá považovat za spoiler, protože snímek má především pobavit, a ne překvapit. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

Ti, kteří říkají životu NE vlastně nežijí. Žij naplno, říkej ANO a nebudeš litovat!…. Zní to jako agitka nějaké sekty? Yes! A u této je ,,guru“ T. Stamp! Koho by napadlo, že jediné slůvko ,,YES“ dokáže naplnit nejen film, ale i mě. Pozitivní způsob života, který čiší z nepitvořícího se J.Carrey a sympaťačky Z. Deschanel je nakažlivý. A možná i nadhodnocuje nejen humor, ale celý film. Věříte? NO? Yes? PŘÍBĚH *** HUMOR **** AKCE * NAPĚTÍ ** Co uvidíme (možná) příště? Jasně, bude to ,,No Man. A všichni budou z kin odcházet s myšlenkami na sebevraždu. Tak mne napadá, neviděli jste už něco podobného? ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Scenár tohto filmu je jedna veľká blbosť. To musím skonštatovať hneď na začiatku. To, že sa zo zakomplexovaného loosera stane dieťa šťasteny len vďaka tomu, že na všetko prikývne a povie ano je totálne nereálna sprostosť. Keďže sa jedná o komédiu, dokázal by som povrchnosť príbehu tolerovat, ak by to vyvážili humorné scény a podarené gagy. Žiaľ pri tomto titule som sa ani toho nedočkal. Jimovi Carreymu tiež už pribudla vekom nejaká tá vráska a ztuhol ksicht. Takže ani tie jeho grimasy už nie sú to, čo bývali. ** ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

Yes Man určitě není Jimův nejlepší film a i když mu to přeju, to 75% hodnocení tady na csfd je asi trošku nadstřelené. Na druhou stranu ale obsahuje vydatnou dávku povedených gagů, nefekálního humoru a hlavně Jimma Carreyho (i přes těch pár vrásek) přesně v té poloze, v jaké ho známe z devadesátých let, kdy si na filmovém trhu vytvořil svoje nesmazatelné místo, na kterém už ale od Božského Bruce (2003!) několik let zela pěkná díra. A právě tu se Yes Men podařilo dostatečně zaplácnout. ()

Galerie (101)

Zajímavosti (33)

  • Při druhé návštěvě videopůjčovny si Carl (Jim Carrey) vybere film Cable Guy (1996). V jisté chvíli je také vidět film 23 (2007). V obou snímcích hrál Jim Carrey. (HellFire)
  • Když je Carl (Jim Carrey) převlečený za Harryho Pottera, má jizvu levé straně čela. Správně by ji ale měl mít napravo. (SONY_)

Související novinky

Carrey a McGregor jsou příliš teplí

Carrey a McGregor jsou příliš teplí

22.03.2009

Přinejmenším pro americké publikum. Ano, na neděli jsme si pro vás odložili trochu bulváru ;-). Možná už jste si říkali, kam se poděla komedie I Love You Phillip Morris, kterou Jim Carrey natočil… (více)

Jim Carrey a režisér Juno si plácli

Jim Carrey a režisér Juno si plácli

09.03.2008

Kariéra Jima Carreyho si nějaký čas dávala šlofíka, ale zdá se, že navzdory fiasku s thrillerovým pokusem 23 se gumový Jim vrací s plnou parádou a momentálně patří k nejvytíženějším hercům vůbec.… (více)

Reklama

Reklama