Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama

Recenze (7)

plakát

Příliš dlouhé zásnuby (2004) 

Občas v tom všem byl trochu chaos,ale ke konci filmu už se to trochu všechno vyjasní. No,hledání Manecha bylo hodně zdlouhavé,o to víc jsem se těšila na konec.Ten bohužel nebyl tak skvělý jak jsem si ho představila. Manech sice přežil,ale jestli jsem dobře pochopila,tak utrpěl ztrátu paměti a Matyldu si nepamatoval,takže konec byl takový suchý. Ale jinak moc pěkný film,místama jsem se pobavila :)

plakát

Gejša (2005) 

Nádherný film,hudba tak stejně. Nemůžu si ho vynachválit,vřele doporučuji.

plakát

Ladíme! (2012) 

Úžasný film! Viděla jsem ho 3x a asi ho zkouknu i po čtvrté :D ! Sympatičtí herci a dobrá hudba,co víc si přát ? :D

plakát

Spring Breakers (2012) 

No čekala jsem něco víc... Děj se mi zdá o ničem,co pět minut někdo řekne "spring break" a když potkají toho Aliena tak asi 10 minut filmu jsou u něho doma a on dokola říká "podívejte se na mý sračky" ..... 2 hvězdy dávám za herečky a nějaké detaily co se mi líbily...Jinak nic moc

plakát

Upíří deníky (2009) (seriál) 

Miluju tenhle seriál! Když jsem ho nesledovala tak jsem si z něho dělala srandu,ale už jsem viděla všechny série 2x a sjedu to i po třetí :D. Nemůžu se dočkat 5.série :)

plakát

Dům voskových figurín (2005) 

Tohle je můj nejoblíbenější horor.Je strašidelný,ale není nejděsivější.Není tam zrovna nejvíc krve,ale ten příběh!Ten vymyslel génius! Zhlédla bych to klidně znovu (ale to už by nebylo ono). Doporučuji hlavně těm,kteří mají rádi i mysteriozní filmy :)