Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (3)

plakát

Tak dlouho tě miluji (2008) 

Psycholgické drama se vším všudy. Pozvolně – hezky klidně po francouzsku – se nám otevírají otázky, které jsou o chvíli později postupně zodpovězeny, až nám to celé vygraduje do vcelku silného závěru. Vizuálně nijak zajímavé, ale příběh vše spraví. Kristin podala svůj obvyklý chladný výkon, pro který ji mám tak rád.

plakát

Útok na věžák (2011) 

Ani horror, ani parodie, ani thriller, ani komedie. Tenhle film jsem asi vůbec nepochopil. Téma souboje pozemšťanů s vesmírnými vetřelci už tu bylo tolikrát, jenže nový kabát, který pan Cornish tomuhle filmu navlékl, není ničím originálním a nespraví to ani jadrné wtf hlášky hlavních protagonistů…fakt nic moc.

plakát

Experiment (2010) 

Tenhle film podle mě rozhodně stojí za shlédnutí. Nejsou to však herecké výkony, co dělají z tohoto filmu zajímavou podívanou, ty lze totiž označit spíše za „standardní“. Je to především námět filmu, které má svůj základ v nechvalně známém Stanfordském vězeňském experimentu (takže tu máme víceméně etiketu „based on true story“). Když k tomu přidáte zajímavou kameru, časté střihy, které dávají filmu tu správnou dynamiku a prakticky nepřerušovanou hudbu, která vás drží v neustálém napětí, je z toho 92 minut, po kterých se řeknete: „ale jo, nebylo to tak zlý, jak píšou“.