Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Romantický

Recenze (8)

plakát

Labyrint: Zkoušky ohněm (2015) 

Není to špatný film ale každý, kdo četl knížku musel v podstatě v každý scéně protočit oči z toho, jak je absolutně všechno jinak, než v knížce. Upřímně přesně nevím, co Dashner před tím myslel tím, že dohlídne na to, aby se film podobal knížce co nejvíc to bude možné....asi mu před plátnem celou dobu ukazovali hodně tučnej šek, jinak nevím. Nebýt to 'podle knížky' tak ty 4 hvězdy dám, takhle prostě nemůžu.

plakát

Mamka & taťka (2008) 

Chápu, že se takový úchyláci můžou jednoduše hledat na internetu, na něm není v dnešní době problém najít cokoliv, ale víc by mě zajímalo, jak je možný, že smrady, který nejdřív asi taky týrali dokázali dostat na svoji stranu natolik, že jim ještě dobrovolně hledají nový masíčko na hraní. Nic extrémně nepříjemného ve filmu neuvidíte, nicméně pocítítě na 150%. Lena ještě dopadla dobře s příjemným revenge nakonec oproti vánoční ozdobě a borce, co měl taťka v ložnici. Lidi jsou prasáci, no...žádná novinka.

plakát

La cara oculta (2011) 

Každý, včetně mě, kdo se k filmu dostal na doporučení někoho a ne díky trailerům, či jiným brutálním spoilerům, má totálně vyhráno. Asi bych se klidně vyhnula červený knihovně, na druhou stranu díky tomu je vidět, jak je Fabiana na toho dirigenta totálně nadržená a nemá v plánu, aby jí o něho někdo, ani jeho bývalá/součásná/ what ever přítelkyně, obrala. Člověk očekává nějakou parádu, nějaký nápad a dostává ho v totálně parádním provedení, že na konci filmu musí někoho poprosit, aby mu zavřel pusu, protože sám vlastně najednou neví, jak se to dělá. Do toho skvělé vybraná hudba plus třešnička na dortu se scénou ,,mohli si pro něho přijít, stejně jako pro kohokoliv v Jižní Americe, ale to, že to byl nácek už ti radši vyprávět nebudu''. Za mě za 5*

plakát

Zkouška (2009) 

Ten britskej humor to tak nějak všechno zlehčuje, proto tomu nemůžou říkat horor. Nebudeme si nic nalhávat, podobných filmů už tu bylo nespočet, ale já se stejně moc ráda zařadím mezi ty, 'které to stéle baví'.

plakát

Odporná hra (2011) 

Je to ohraná písnička ale na druhou stranu se tam v podstatě celou dobu něco děje a vygradovaný finále s kapkou pomsty na konec musí snad každému vykouzlit trochu toho úsměvu. Je to těžký udělat kvalitní horor, ale tak sympatický 3 hvězdy.

plakát

The Collection (2012) 

Konečně pořádný napínák, ve kterém se něco děje od začátku do konce!! Nedokážu říct, jestli byla lepší jednička nebo dvojka, každopádně jsem si 100%, že oba dva díly byly skvělý. Nepopírám, že to trochu připomíná saw, ale protože saw miluju, tak mě ta podobnost vůbec nebolí. Sběratel totální magor, kterému bych nechtěla padnout do oka. Opravdu doufám, že to třetím dílem totálně nepokazí, protože je to zatím parádní jízda. Pokud se najdou nějaké holky, které na to musí koukat, aniž by měly rádi horory, tak určitě ocení, že v hlavní roli dobráka hraje zatraceně krásnej týpek. Za mě 5 hvězd, kde si pátou hvězdu zajistil konec, který mě neuvěřitelně potěšil !

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Tarantino je pan umělec o tom žádná , ale Waltz je bůh a Oscar opět zasloužený! Asi takhle pánové,DÍK!