Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Sci-Fi
  • Drama

Recenze (60)

plakát

Applikace (2014) (pořad) 

Slabé 2* po zprůměrování Mikolášových applikací a následné hovadiny v rukou youtuberů. Prima Cool mi asi chce říct, že už jsem starý. Přece jen to má být tv pro mladé lidi, ale já jejich sračkoidní produkci přestávám chápat.

plakát

Pasažéři (2016) 

Pokud čekáte klaustrofobický zážitek s kalamity Jane v hlavní roli, musí vám stačit Gravitace. Tady jde spíše o romantický film ve sci-fi kulisách. Po samotářské první třetině vzbudí Jim Auroru (naprosto mu rozumím) a najede na romantickou notu klasického střihu. Nachází se tu spousta nelogičností, ale na technice a fyzice romanťáky nestojí.Obě hlavní postavy táhnou prakticky celý film. A úspěšně. Ostatní jsou jen do počtu. Laurence Fishburne je tu jen pro jeden účel a Andy Garcia tu má nejvýznamnější roli svého života. S jinými kritizovaným koncem souhlasím. Viděli jste ho už tisíckrát, ale pasuje do celkového vyznění. 7.5/10

plakát

Kdo přežije - Jeden svět (2012) (série) 

Spoiler ahead... Survivor stojí na castingu, který se zde příliš nepovedl. Nevýrazní a hloupí hráči, hlavně mezi muži, sráží celou sérii. Vítěz je zasloužený, prakticky bez jakékoliv konkurence. Vody mohl rozčeřit leda Troyzan a Colton, který je asi největší lidská špína v celém Survivoru, ale jeho osud obnovuje víru v karmu. Za zmínku stojí ještě Kat, která se nechtěla zapsat do análů soutěže jako slabý hráč. Podařilo se. Stala se patrně nejblbější hráčkou. A patra nýmandů, kteří každý svůj pšouk hodnotí jako "největší tah v historii soutěže", už patří ke koloritu.

plakát

Sebevražedný oddíl (2016) 

Sebevražedný oddíl mohl dopadnout výborně jako vtipná "ujeťárna", ale dal se i v mnoha místech pokazit, což se mu stalo osudným. Trailery ve mě vzbudily očekávání nad ujetou Harley a obavy z Willa Smithe. A opět lhaly. Smith stejně jako Affleck v posledním Batmanovi se role ujal se ctí. Bohužel i humor s Harley byl střihem ho velké míry zabit. Zbytek oddílu už dělá pouhé křoví. Humor spíše nefunguje, než naopak. Dobrých vtipů je jen pár. Příběh je neklišoidní klišé, jaké se dalo vymyslet a Joker je prakticky zbytečný.

plakát

Rychle a zběsile 6 (2013) 

Obecně slabší než výborný 5. díl. Akce je prostřídaná přípravami týmu, někdy více, někdy méně vtipnými. Navíc je ve filmu nejdelší vzletová dráha od doby Smrtonosné pasti 2.

plakát

Rychle a zběsile 5 (2011) 

Ukázkový fan servis pro milovníky serie. Plno tuningu, vysoké tempo filmu, všechny postavy z předchozích dílů, humor a vynikající automobilová honička na závěr.

plakát

Poslední vlak (2006) 

Film má hutnou atmosféru, za co může zvolené téma, ne jeho průměrné zpracování. Děj je velmi rozvláčný a neobsahuje nic, co by nebylo viděno již někde jinde.

plakát

Rocky IV (1985) 

Čtvrtý Rocky rozhodně patří mezi kvalitnější díly. Ubylo mluvených pasáží, které byly vždy jen pro ostudu, a nastupuje akční složka doplněná tradičně dobrou hudbou. Před posledním zápasem kariéry si Rocky konečně i pořádně zatrénoval. Finální zápas rovněž patří se skvělo dynamikou k nejlepším. Bohužel je tu obsaženo i velké množství patriotického patosu Američanů. Vzhledem k době vzniku to lze pochopit, pro mě však moralizují Sly na konci strhává jednu hvězdu z hodnocení.