Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Dokumentární
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (6)

plakát

Derek (2013) (seriál) 

Dostalo mě to. Není to o tom, že Gervais vyměkl. Kombinace vysokého a nízkého je velmi dobře udržována, stejně jako věrohodnost, jednání a vývoj postav. V kuloárech se mluví o třetí sérii, kterou bych moc rád uvítal, jelikož bych chtěl vidět, jak se postavy dále vypořádavají se svým životem. Už teď mám seriál zařazen mezi velmi oblíbené.

plakát

K oblakům vzhlížíme (2014) 

Ten střet v porovnání s realitou, který si hlavní protagonista odmítá připustit, protože si vytknul koníček, který mu něco posiluje. Zůstala u mě silní hořká příchuť, jelikož to známé "je hezký mít nějaký koníček" zde dostává jiný rozměr.

plakát

4 měsíce, 3 týdny a 2 dny (2007) 

Jak názorně prakticky ukazuje, co se dalo dělat, když se přihodí, to co se nechce, mi běhalo chvílemi mráz po zádech. V půli filmu takový twist, že jsem se musel projít.

plakát

V hlavě (2015) 

Velmi přesně zjednodušené psychologické hnutí, jenž se odehrává před našim konáním, které si můžeme silně ovlivnit podle toho, jak známe své emoce a do jaké míry nás ovlivňují. A to vše podáno navíc v takové zábavné formě. Tento snímek by měl spadat do kategorie "Must see".

plakát

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) 

Akční řež, v níž se postupem času pěkně odhalují motivace jednotlivých postav, které u mě přesáhly prvotní očekávání. Příběh filmu si neodpustí i poměrně velké kaňky, které v zájmu vyššího dobra jsou převzaty ve stylu, že se jede dál a postavy se s tím nemažou, jelikož mají cíle, které chtějí dosáhnout.

plakát

Domek z karet (2013) (seriál) 

Ty Spaceyho promluvy k divákovi, jenž by se dali napsat do jakékoli příručky kariérního růstu. Tato práce s divákovou pozorností, kdy postava záměrně hraje s ním jsou rozpracovány nejen během těchto promluv. Během 1.sezóny u mě dochází i ke změně sympatíí k jednotlivým postavám, jejichž jednání u mě vzbuzuje permanentní ambivalenci.