Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (6)

plakát

Warrior (2011) 

Dlouho jsem se ptal sám sebe co tolik lidi vidí na tomto snímku až jsem si ho jednou pustil a pochopil. Rodinné drama,trojhelník mezi otcem a syny, které v závěru sevře tak pevně jako ti borci z klece a pustí až na úplném konci filmu. Už dlouho se mi nestalo,že by na mě takto zapůsobil nějaky film...a ikdyž mě něco jen tak nedojme,tady mi ukápla slzička na konci....takže to mluví za vše.

plakát

Dobyvatelé ztracené archy (1981) 

Perfektní film s výborným hereckým obsazením, hlavně co se Indyho týče, protože Ford ho zahrál fakt výborně a tohoto herce mám navždy spojeného s touto rolí. Mohl bych tady více rozepisovat jak je ten film úžasnej, ale už tu bylo vše řečeno, prostě kdo to neviděl jako by nebyl :)

plakát

Mistři hazardu (2005) 

Je to sice blbost ale kdo by nezamiloval na první pohled do nádherného Dodge Chargera s dvěma pořád nevyzrálýma" bráchancema" co to všechno uzavírá jen tak na okrasu Jessica Simpson. Scénář hrůza ale čert to vem když je to plný akce a výborných automobilových honiček a občas trefného vtipu. Bavil jsem se a to je u filmu nejdůležitějsí a proto můžu dát v klidu 4*.

plakát

Bratrstvo neohrožených (2001) (seriál) 

Tohle výborné valečné drama které pojednává o výsadkové rotě E která která se od vylodění v den D až po konec války musela potloukat s tvdrou válečnou realitou.Tento seriál mě dostal od velkolepých bojových scén až po velmi kvalitní herecké výkony které nám realisticky ukazují přátelství, strach, smutek ale i radost vojáků kteří sloužili v této výsadkové rotě. Bravurně natočené mistrovské dílo, tleskám.

plakát

Přizdis*áči (2011) 

Snesitelný film se čtyřmi "losery", kteří se snaží po škole na dovolené užít do sytosti jak to Jay řekl : "pussy, sex, tits, and sex". A budou se o to snažit všemi způsoby dosáhnout. Nápad není špatný ale zpracování pokulhává. Bylo v tom seriálu pár humorných scének které mě fakt pobavili ale zbytek je jen snůška dementních nápadů a klišovitosti, hlavně konec mě dostal s americkým happy endem. Rád bych to tu řekl ale nechci spoilerovat, prostě jen wtf?

plakát

Lovci duchů (2005) (seriál) 

Můj nejoblíbenější seriál co žánru tak celkově se týče. Sympatická dvojice bratrů, která se potýká s různým nadpřirozenem od "triviálních" případů až po záchranu světa. Seriálu nechybí napětí, akce, humor ale i emoce, který to všechno završuje výborný příběh. Scénář, je kapitola o sobě....Erik Kripke je borec :) , to jde ruku v ruce s výbornými postavami. Snad poprvé jsem prožíval u tohoto seriálu to co hlavní hrdinové nenávist, zoufalství ale i lásku co nenásilně ukazuje, že ať se stane cokoliv tak rodina je to nejdůležitější. Brilantní herecké výkony, efekty a kulisy jsou u 5 hvězdičkového seriálu samozřejmostí. Nesmím zapomenout na krásný "soundtrack" kde hrají same rockové pecky převážně od AC/DC, v dnešní době kde je moderní jiný styl hudby je radost slyšet když když začnou odbíjet pekelné zvony. A co se týče serií tak jsou všechny výborné až na slabší 6 ale 7 řada to napravuje a vrací se do starých kolejí ale i tak pomyslný král je u mě 1 serie společně s 5 co se u ní finále týká. Kdybych mohl tak bych dal tomutu seriálu klidně i 6* protože, když něco shlédnu a můžu si to pustit znovu a užívat si to stějnou měrou jako předtím je něco neskutečného. Prostě.....Supernatural.