Reklama

Reklama

Lovci duchů

(seriál)
  • USA Supernatural (více)
Trailer 3
Horor / Drama / Mysteriózní / Thriller / Fantasy / Komedie
USA, (2005–2020), 247 h 25 min (Minutáž: 29–60 min)

Tvůrci:

Eric Kripke

Režie:

Kim Manners, Robert Singer, David Nutter, J. Miller Tobin, Mike Rohl (více)

Předloha:

John Shiban (kniha)

Hrají:

Jared Padalecki, Jensen Ackles, Jim Beaver, Jeffrey Dean Morgan, Katie Cassidy, Sterling K. Brown, Misha Collins, Genevieve Padalecki, Chris Gauthier (více)
(další profese)

Série(15) / Epizody(327)

Když byli Sam a Dean Winchesterovi chlapci, přišli o matku kvůli záhadné a démonické nadpřirozené síle. Jejich otec z nich proto vychoval vojáky. (HBO Max)

Videa (144)

Trailer 3

Recenze (549)

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Lovci duchů, aneb hrůza po seriálovsku. Kdyby se jednalo o film, nemělo by to absolutně žádnou šanci zaujmout. Protože děj je takový tripovský, dva bráchově hledají taťku a tak jezdí a hledají stopy, hm. Tam, kde se zastaví se jim pod nohy připlete nějaká místní záhada a jako správní Lovci duchů ji musejí vyřešit. Z toho, co jsem zrovna napsal to musí působit dosti tuctově, ale tím kritika končí :-) Příběhy jsou fajnové a působí mnohdy skutečně strašidelně, ale nakonec je to přeci jen seriál a dobrých scén zrovna moc není. Takže se v jednom díle objeví maximálně jedna dobrá scéna. Protože se jinak jedná o takový ten seriál pro mladé, kdy na to každý bude koukat, jen proto, že zde hrají dva mladící a honí strašidla. Mno, někdo z toho může mít husí kůžu, mě se to zdálo jako mrhání času. Strašidelný seriál, který mám pár světlých chvilek, ale přesto se jedná o průměrnou zábavu. ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Po první sérii jsem byl celkem spokojen. Člověk dostal takový horor zabalený do kratšího času. Po dalších sérií už ale moje spokojenost klesala. A to od okamžiku, kdy si to začalo hrát s anděli, ďábli a kdo ví čím ještě. To už od něčeho tajemného poskočilo k náboženství, a to už není o tajemnu, ale vlastně o víře, takže jsem se se vším přestal tak nějak ztotožňoval a radši jsem začal koukat na jiné seriály ()

Reklama

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Po slabšom rozbehu priamoúmerne striedajúcom silnejšie a slabšie diely sa zdá sa neskôr obrátila a niekedy až nepríjemnú epizódosť nahradila väčia zápletka, ktorá dokázala pozdvihnúť tento fantasy seriál na oveľa kvalitnejšiu úroveň. Sam a Dean su proste fajn a Supernatural kvalitný počin, vo svojom žánri absolútnou špičkou, ktorý sa nebojí experimentovať a meniť zaužívané postupy rozprávania či schémy samotných dielov. A za to patrí Kripkemu a spol. uznanie. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Eric Kripke | Hudba: Jay Gruska, Christopher Lennertz | Produkcia: Eric Kripke, McG, David Nutter, Rober Singer, Kim Manners, Sera Gamble | Distribúcia: The WB, The CW | Štúdio: Kripke Enterprises, Warner Bros. Television, Wonderland Sound and Vision || Aj keď Supernatural svojim dejom možno neohúri, svojou atmosférou trošičku určite podmaní. Mysteriózne a hororové prvky fungujú na jedničku, i vďaka skvelému soundtracku. Triky sú na seriál viac než obstojné, takže ja si hovorím: Prečo nie? ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Dvaja seriálovo pekní mladíci za sprievodu popkultúrnych hlášok ("S týmto démonom to asi nebude o zvracaní hrachovej kaše") a metalových evergreenov riešia nadprirodzené prípady, ktoré sú vlastne chudobnými televíznymi verziami známych hororov. Otrepané, nijako výnimočne napínavé, hoci solídne natočené. Priemer. ()

Galerie (3 819)

Zajímavosti (2 237)

  • Žádný z herců ani tvůrců nepočítal s tím, že by seriál trval tak dlouho, jak dodnes trvá. Na oslavě jubilejní 100. epizody Misha Collins (Castiel) řekl, že někdo řekl: "Možná se uvidíme při oslavě 200. epizody", a každý se této myšlence smál. (GreatestFan)
  • V epizóde 5. série s názvom „Padlé idoly“, sa spomína auto Little Bastard Jamesa Deana ako prekliate. V skutočnosti auto spôsobilo smrť niektorým ľuďom, ale bolo rozobrané na súčiastky a mechanikovi nespôsobili smrť, ale "len" zlomeninu nohy. (vander19)

Související novinky

Lovci duchů se dočkají prequelu

Lovci duchů se dočkají prequelu

25.06.2021

Populární seriál Lovci duchů v originále pojmenovaný Supernatural se dočká prequelové série s názvem The Winchesters. Herec Jensen Ackles, jedna z hvězd původního seriálu, pak nový projekt zastřeší… (více)

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

24.09.2019

Po rebootech Čarodějek, MacGyvera a Magnuma došla konečně řada i na legendárního Walkera, Texas Rangera. Hrdina, jenž pro kop z otočky nikdy nešel příliš daleko a z Chucka Norrise učinil kultovní… (více)

Reklama

Reklama