Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (192)

plakát

Rychle a zběsile 9 (2021) 

Ty voe, oni vyměnili Stathama za Cenu, tak to mě poser. Statham, který tvořil 3/4 toho, co na této sérii bylo tak skvělého, je najednou pryč a místo něj je tam Cena, který sice vypadá dobře, ale kdo by čekal, že jako wrestler to bude bijec, bohužel tomu tak není.

plakát

Zítra vstanu a opařím se čajem (1977) 

Podle mě značně nedoceněný film. Skvělý námět, skvěle zahrané, na to, že to vzniklo v podstatě pár desítek let po 2. světové je to neuvěřitelně nadčasové.

plakát

Poslední souboj (2021) 

Drama zasazené do středověku, kdy jsem čekal bitvy ve jménu krále, ale dočkal jsem se čeho vlastně? Těchto zápletek jsou dneska plné různé telenovely, ale tohle je zasazené do středověku, to se asi lidem líbí nebo nevím.

plakát

Jan Žižka (2022) 

Roky jsem se na Žižku těšil s tím, že máme silné téma, skvělé herecké obsazení, ale je to bohužel naprosto průměrný film, který se nedá s původním Žižkou z roku 1955 vůbec srovnávat. Pro ty, kdo čekají Statečné srdce, budou zklamaní.

plakát

Štěstí je krásná věc (2020) 

Tento film je opravdu neskutečná hovadina, ale je tam úžasný lom, který se mi vážně líbí. Jinak teda jako fanoušek Honzy Dolanského musím říct, že to zase tak špatné nebylo.

plakát

Ve jménu Krista (2016) 

Jedna z nejlepších ukázek římské bojové taktiky, jaká se dá ve filmech vidět. Film je nábožensky zaměřený, řekl bych taková detektivka, kde se nehledá vrah, ale oběť. Doplňuju ještě o delší video v lepší kvalitě: https://www.youtube.com/watch?v=RlhzX6pNppI

plakát

Waterloo po česku (2002) 

Ten film je tu šíleně zhejtěný, ale nemůžu si pomoct v tom, že mě se to docela líbilo. Hlavně ta povídka s pistolí na prasata, klidne bych se podíval i na pokračování :)

plakát

Piráti (1999) (seriál) 

Jako teenager jsem tuto minisérii miloval. Lodě, to bylo vždycky moje.

plakát

Boj o Hedvábnou stezku (2015) 

Tento film je jen o jednom herci a to je Adrien Brody jako římský císař Tiberius. Viděl jsem ho ve více rolích, ale tohle mu sedne jako nikdy nic.

plakát

Gentlemani (2019) 

Dlouho jsem neviděl něco takhle povedeného a i po třetím shlédnutí si to u mě pořád drží plný počet a podívám se ještě určitě znovu.