Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Krimi

Oblíbené filmy (10)

Vykoupení z věznice Shawshank

Vykoupení z věznice Shawshank (1994)

Film, který má v sobě tolik lidskosti, že to nemá obdoby. Viděl jsem ho už asi 6x a pokaždé je to úžasný zážitek. 101%.

Statečné srdce

Statečné srdce (1995)

Kdybych měl vybrat film, který jsem nejvíce probrečel, neváhal bych ani vteřinu - je to Braveheart. Tolika silnými momenty se může pyšnit jen málokterý film, navíc brilantně doplněný fantastickým soundtrackem, který patří jednoznačně k mým nejoblíbenějším. Mel Gibson tento film prostě ovládl, ať už jako režisér, či jako herec. Ovšem ostatní herci mu skvěle sekundují, což z tohoto filmu dělá jeden z nejlepších historických filmů všech dob.

Muž z oceli

Muž z oceli (2013)

Jedním slovem EPIC. Na žádný film jsem se letos netěšil tak, jako právě na Muže z Oceli. Hltal jsem každý trailer (z každého z nich jsem měl husí kůži), každou zajímavost, prostě všechno, až to nakonec přišlo. Zpočátku trošku překvapení, jakým způsobem je příběh odvyprávěný, ale musím tuhle volbu pochválit. Od té doby jeden velký koncert a blažený pocit z toho, že to, na co jsem tak čekal, mě nezklamalo, ba naopak. A za sebe musím vyzdvihnout pár věcí - dva souboje se do mě nesmazatelně zapsaly jako legendární, Russell, ať je délka jeho působení na plátně jakkoli dlouhá, byl fantastický, nový představitel naděje geniální, výběr záporáků brilantní a i když to má téměř 2 a půl hodiny, uteče to strašně rychle, až je vám to i líto. Suma sumárum, nedokážu si představit, že Man of Steel letos ještě cokoli překoná. 101%. /// i po třetím shlédnutí stejné pocity, né-li lepší, film ani na chvíli nenudí a ve srovnání s Pacific Rim je o stovky světelných let napřed..

Drive

Drive (2011)

Celý film jsem měl blažený pocit z toho, co mi už bylo a ještě bude naservírováno a za žádnou cenu jsem nechtěl, aby už byl konec. Pro mě rozhodně největší překvapení roku a pro Ryana Goslinga Oscara, prosím. 5*.

Nedotknutelní

Nedotknutelní (2011)

Film, který vás prostě odzbrojí svou lidskostí, bezprostředností a úžasným humorem. Závěrečná piánová symfonie ve mně vyvolala tak krásné pocity, jaké jsem u filmu už dlouho neměl. 6*

Avatar

Avatar (2009)

Celý sál po skončení filmu tleskal a já s ním. To je vše, co k tomuto DOKONALÉMU počinu dodám. P.S.: Kdo neviděl tento snímek, nemůže říkat, že už viděl 3D film.

Počátek

Počátek (2010)

Po zhruba 3. shlédnutí musím nadšeně konstatovat, že mě tento film fascinuje znovu a znovu, vždy mě s jistotou dokáže posadit na prdel a donutit se zeptat sám sebe "Jak to ten Nolan mohl sakra vymyslet?!". Film je bez jediného hluchého místa, neskutečným způsobem vás vtáhne do děje a jen čekáte, co si na vás bezkonkurenčně jeden z nejlepších režisérů nového tisíciletí připraví. Směkám. 101%.

Avengers

Avengers (2012)

Nemám slov, prostě splněný sen! To, co mi bylo v IMAXu naservírováno, byla prostě dokonalost. Humor (ty hlášky a určité scény se okamžitě staly legendárními), perfektní akce, efekty, herci, obzvlášť nádherná Scarlett... Už teď je mi jasné, že na to půjdu znova a už se nemůžu dočkat, až vyjde 3D Bluray, abych si to mohl pustit na své 3D TV znovu a znovu :) 6*!

X-Men: První třída

X-Men: První třída (2011)

Dokonalý Michael Fassbender, úžasní James McAvoy a Kevin Bacon, skvělé scény (obzvlášť ta se satelitem a ponorkou), hudba...prostě komiksovka, jak má být, Matthew Vaughn odvedl perfektní práci! Těším se na sequel... 101% //// po několik shlédnutích musim konstatovat, že tahle komiksovka pro mě překonává snad i Avengers, a to je co říct.. při scéně s vytahováním ponorky mi pokaždé běhá mráz po zádech..