Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný
  • Fantasy

Recenze (5)

plakát

Slepota (2008) 

Velice zajímavý a poutavý námět. Tento film vám nedovolí ani na chvíli odejít. Má skvělé zpracování i výborné obsazení.

plakát

Zakletá Ella (2004) 

Celkem povedená pohádka s dobrým námětem, je to opravdu alternativní pohádka, která pobaví nejen děti, ale i ostatní diváky.

plakát

Mlčení jehňátek (1991) 

Tleskám, jednoznačně tleskám. Někdo se tohoto filmu zalekne, protože si stále drží pověst skvělé hororové řežby, ale já bych tento snímek k hororům asi nezařazovala. Atraktivní námět, fantastcké, naprosto skvělé obsazení, dobrý zvukový doprovod, skvělý scénář, opravdu tento film si zaslouží být poučtěn ještě následující generace. Není divu, že za famózní výkon Jodie Foster a Anthonyho Hopkinse obdržel oba herecké oscary a k tomu i další 3, no prostě fandím.

plakát

Děcka jsou v pohodě (2010) 

V poslední době se netočí zrovna dobré komedie, o to víc mě nadchlo, že právě tato, ač název tomu zrovna neodpovídá, je naprosto excelentní a velmi vydařená. Původní námět sice nepřekypuje originalitou, ale o to více pak vynikne a překvapí samotné provedení. Co dodat, opravdu tleskám, navíc ještě se skvělou Julianne Moore v hlavní roli.... paráda.

plakát

Maverick (1994) 

Tak téhle westernové parodii naprosto tleskám, opravdu pokud by někdo řekl, že je to blbost, bylo by mi jasné, že to celéí nepochopil. Geniální obsazení, skvělé vtipy a narážky, opravdu velmi vydařené.