Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Krátkometrážní
  • Horor
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Joker

Joker (2019)

Skvělý pohled do hlavy chudáka, který se ranami života, postupně přetransformuje v psychopata. Joaquin si jde pro Oscara za hlavní roli to už je teď jasný.

Logan: Wolverine

Logan: Wolverine (2017)

Poslední rozloučení s Loganem a nejlepším možným způsobem, film je správně syrový, brůtální a působivý a závěr je naprosto emocionálně dokonalý. Troufnu si tvrdit, že takhle výbornou komiksovku jsme tu neměli od Temného rytíře. Sbohem Logane....

La La Land

La La Land (2016)

Skvělý mix Romantického filmu / Muzikálu s charismatickým Ryanem Goslingem v roli Sebastiana, jazzového muzikanta honícího se za svým snem otevřít si svůj vlastní jazzový klub a roztomilou Emmou Stone v roli Mii, která se snaží prorazit jako herečka (jiskření mezi nimi a lehká nadsázka a vtip funguje perfektně). Film je moc hezky nasnímaný (některé sekvence až snové a stylizací by člověk neřekl, že se to odehrává v současném L.A, ale ano), hudba výborná, ale to už jsme u Chazella zvyklí z Whiplashe (Samozřejmě pěvecká a taneční čísla na jedničku). Celý film, jsem byl přesvědčen od čtyřech hvězdách, ale celý závěr byl tak emotivní a dá se říct naplňující pro obě hlavní postavy, že jsem byl trochu naměkko, takže nakonec za pět hvězd. Oscary už čekají a myslím, že favorit je jasný :).