Heraldika

kraj Praha
tučňák

homepage

14 bodů

od nejnovějšíchpodle abecedypodle hodnocenípodle roku vzniku filmu
<< předchozí 1 2 3 4 8 11 14
    • 12.2.2012  10:20
    Černobílý svět (2011)

Vynikající The Help, zaskočil mě jako dlouho žádný film. Hilly je postava pro mě nejpřesvědčivější, vřele jsem jí nenáviděla;). Doporučuji v kině.

• 12.2.2012  10:17
    Rozchod Nadera a Simin (2011)

Neskutečně dobře napsané drama, s mnoha až fyzicky nepříjemnými scénami.

• 10.11.2011  11:09
    Perfect Days - I ženy mají své dny (2011)

V rámci české tvorby stále nadprůměr, Tajnosti byly pro mě větší zážitek, ale u Perfect days jsem se zase párkrát upřímně zasmála a to se počítá!

• 10.11.2011  11:08
    Vyměřený čas (2011)

Dobrý film stojící a padající s výbornou nosnou myšlenkou a sexy hlavní dvojicí.

• 19.10.2011  14:24
    Bláznivá, zatracená láska (2011)

Přeškoda holywoodského klišoidního konce, který opět zadupal skvěle rozjetý film o vztazích, věrnosti, nevěrnosti, hledání a nenacházení..

• 11.10.2011  14:38
    Jeden den (2011)

No, strašně jsem bulela a kamarádka taky..Anne má poslední dobou patent na umírání či nevyléčitelnou nemoc, koukám..

• 21.9.2011  11:25
    Půlnoc v Paříži (2011)

Nic závratného, ale moc příjemné na koukání. A když se máte ke komu přitulit a snít si o Paříži, hmm.

• 7.9.2011  11:33
    Šéfové na zabití (2011)

Měla bych taky jednoho kandidáta, sedí v prosklené kukani vedle naší kanceláře, hlásí se nějaký odklizeč? :-)

• 7.8.2011  16:41
    Jana Eyrová (2011)

Pocit během sledování tohoto filmu v kině bych připodobnila k dávnému zážitku z Piana. Už jsem nedoufala, že to ještě jednou prožiji - naprosto fantastické obsazení, reálie, zpracování, hudba, emoce!! Skvělý film. Pikantnost hned na začátku - trápitel malé Jane nebyl nikdo jiný, nežli hlavní hrdina filmu Submarine (kterýžto film jsem viděla pouhý den předtím) a jeho matka hrála v tomto filmu.. opět - jeho matku :-)

• 7.8.2011  09:56
    Příští rok ve stejnou dobu (1978)

Opravdová klasika všech klasik v rámci romantické komedie, viděla jsem už aspoň 10x a nikdy se mi neokouká.

• 7.8.2011  09:54
    Jmenuji se Oliver Tate (2010)

Rozkošné, kdo miluje britské počiny stejně jako já, nechť tento nevynechá!

• 18.6.2011  22:43
    Město (2010)

Těším se na další filmy Pana Režiséra..

• 26.5.2011  10:39
    Sběratelé kostí (TV seriál) (2005)

"Kostíci", jak seriálu už dlouho říkám, se mi líbí. Moc. Nejsympatičtější herecké obsazení v kriminálce vůbec, s doktorku jsem neměla od začátku žádný problém. Je to takový Sheldon v sukních :-)

• 19.5.2011  09:57
    3 sezóny v pekle (2009)

Obrovské zklamání, zaprděný film s jinak skvělým technickým zpracováním. Nejsem úplný debil, Bondyho jsem na střední četla jako o život, ale toto jsem nějak nepochopila..

• 19.5.2011  09:47
    Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna (2011)

Poctivých 75% - není to už taková bomba, jako na začátku, ale kouzlo stále působí - alespoň na mě. Pojďme si otevřeně přiznat, že existují výborné filmy, které tu mají ta nejlepší hodnocení, ale člověku tak nějak stačí, vidět je všehovšudy jednou. Pak jsou ty nenáročné, povětšinou kritizované, ale jakmile běží někde v televizi, člověk stejně usedá do křesla a nechá se bavit. Přesně to je případ pirátů. Vím stoprocentně, že jakmile někde zahlédnu hopsajícího Jacka, budu se dívat. A děkuju, že někdo příčetný konečně vyhodil pana neherce Orlanda.

• 15.4.2011  14:05
    3 (2010)

Skvělý film, ještě se mi to rozleželo přes noc v hlavě a musím dát maximální hodnocení. Chytré, vtipné, nápaditá zápletka, donutí k zamyšlení a ještě si člověk prosviští němčinu, co víc si přát.

• 18.3.2011  16:42
    Příběh žraloka (2004)

Ale takové milé to bylo, přátelské a klišoidní, zřejmě se mi ten večer trefili do nálady.

• 18.2.2011  22:59
    Londýnský gangster (2010)

No..trochu rozpaky. Colina zbožňuji, ale taková pecka to tentokrát nebyla. Začátek je skvělý, ale pak se děj nějak prapodivně roztříští a nedokáže přitáhnout pozornost ani k jedné části - love story o ničem a urychlená, kmotrovská část spíš k pláči, ach jo. Takové málo uvěřitelné, či co, škoda.

• 9.2.2011  16:10
    Nevinnost (2011)

Ustřihnout polopatickou poslední dvacetiminutovku a je to jednoznačně nejlepší Hřebejk. Ale on je i tak.

• 9.2.2011  16:08
    127 hodin (2010)

Každopádně film, který utkví v paměti nadlouho, ne-li navždy. Na jistou scénu (odmítám spoilerovat jako mnoho jiných! a byla jsem ráda, že nic nevím předem) jsem se nedonutila dívat nonstop - nešlo. Ale oneman show Jamese Franca přesto doporučuji, protože filmový zážitek to byl velký.

• 9.2.2011  16:04
    Děcka jsou v pohodě (2010)

Vynikající, po dlouhé době jsem si v kině zase poplakala a nestyděla se za to :-) Asi že tam nebylo moc lidí a to je velká škoda, vřele doporučuji!

• 20.11.2010  16:03
    2 dny v Paříži (2007)

Já to prostě zbožňuju, to je přesně moje gusto. Už od dob mého milovaného Od soumarku do úsvitu a od té doby, co rozumím angicky na té úrovni, že se nemusím rozčilovat nad nepřesnými překlady..

• 20.11.2010  11:30
    The Social Network (2010)

Paráda.

• 20.11.2010  11:29
    Harry Potter a Relikvie smrti - část 1 (2010)

Tenhle Harry si vysoké hodnocení zcela jistě zaslouží, určitě od někoho, kdo předchozí dva nebo tři díly nikdy neviděl, knihy nečetl a tak není zatížen žádným - "tak to mělo být a takhle určitě ne, v předloze tohle nebylo" atd..Tedy ode mne. Nebyla to žádná selanka pro děti (těch pár na předpremiéře mimochodem pořádně vřeštělo a brečelo - rodiče ještě netušili, co je čeká), naopak poctivý mix thrilleru, hororu, love story a fantasy. Moc fajn. A musím říct, že na závěrečný díl se opravdu těším.

• 8.11.2010  10:35
    Občanský průkaz (2010)

To je přesně ten film, na který se kdykoliv znovu ráda podívám. A to je co říct, obzvlášť u českého filmu nultých let..Vřele doporučuji.

• 25.10.2010  10:02
    Wall Street: Peníze nikdy nespí (2010)

Po vystřihnutí všech rodinných dramat by to bylo naprosto dokonalé.

• 5.10.2010  13:30
    Bílá stuha (2009)

Skvělé, mrazivé, napínavé, navzdory stopáži vůbec ne zdlouhavé, bez polopatického rozuzlení. A zase jsem si po delší době prosvištěla němčinu. Takže naprostá spokojenost.

• 29.9.2010  16:17
    Román pro muže (2010)

Tak, jako se mi líbil Román pro ženy, líbil se mi i Román pro muže. Nebudu si na nic hrát, prostě to tak je.

• 26.8.2010  15:59
    Dostaň ho tam (2010)

Pár skvělých hlášek mě dostalo do kolen (Ozzy tu bude dýl než nějaká Miley Cyrus), ale jinak to taková řachanda nebyla. Spíš na začátku nahodíte takový ten připitomělý úsměv a vydrží vám až do konce filmu. Vcelku povedené.

• 23.8.2010  22:13
    Expendables: Postradatelní (2010)

Hmm, pán, co rád běhá v džungli a režisérem? Why not! Já mám pro tyhle blbiny asi slabost, neb jeden z prvních filmů viděných na dovozovém videu byl tuším Rudý škorpión :-)

<< předchozí 1 2 3 4 8 11 14