Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (3)

Okresní přebor - Poslední zápas Pepika Hnátka

Okresní přebor - Poslední zápas Pepika Hnátka (2012)

Parádní komedie. A to ani člověk nemusí být fanouškem fotbalu, aby se královsky bavil. Film bez problémů navazuje na seriál (teda spíše seriál navazuje na film) a jedinečné jsou výkony herců v hlavních rolích, především Míry Krobota a Ondry Vetchýho. Všem velice doporučuji, ode mě 85%.

Saw: Hra o přežití

Saw: Hra o přežití (2004)

Nemyslím si že by šlo o tradiční horor, ale tento film má svojí specifickou atmosféru, která mě naprosto uchvátila. Kromě parádního příběhu, se tvůrcům povedlo výtečně zobrazit profily hlavních postav. Celkově promyšlené, ani jsem si osobně nevšiml nějaké větší chyby. A závěrečné vyvrcholení filmu nečekané, originální a řekl bych i šokující pro každého diváka. Další plus je hudba, která pomáhá dokreslit atmosféru tohoto filmu. Dávám 90% a v tomto žánru (thriller, krimi) je to pro mě naprostá špička.

Růžový panter

Růžový panter (2006)

Tak tady si myslím že Růžový Panter je obrovsky nedoceněný. Osobně jsem to viděl poprvé v kině, kam jsem z dlouhé chvíle vyrazil a vlastně dá se říci náhodně vybral právě tento film. Nic extra jsem od něj nečekal, ale tato šílená komedie o ještě šílenějším inspektorovi mě nadchla již od první minuty. Je plna různých fórků (že se člověk ani chvilku nenudí) a nezapomenutelná je především scénka s lekcí angličtiny a hamburgerem. Parádní výkon od Steve Martina a i díky českému dabingu vynikne jeho plynulá a bezchybná francouzština :) i po následném opakování v televizi jsem se utvrdil ve svém názoru a dávám pro někoho zřejmě nepochopitelných 5 hvězdiček, nicméně teď spíše než-li kvalitu filmu hodnotím to jak jsem se u něj bavil.