Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (5)

plakát

Temné údolí (2014) 

Celý film je jedno velké napětí, které ne a ne vyvrcholit. Buď mluvte, nebo jednejte, ale tady se na sebe jenom kouká.... Nevadí, zajímavý počin. Akorát zkrátit.

plakát

Mládí (2015) 

Nádherný soundtrack mě nutí dát 4 hvězdičky, ale přece jen s odřenýma ušima. Chyběly mi tam dějové emoce, celý film se pořád jen nejasně táhl a sypal krásné hlášky a metafory a moudrost a všechno ostatní, co má skvělý film mít, ale nakonec je z toho všechno jen nejasný pocit bez závěru a bez emocí.

plakát

Hon (2012) 

Tenhle film krásně vykresluje, proč nemám rád děcka a hysterický báby. Dvě hodiny jsem byl přilepený na obrazovce se sevřeným žaludkem a emoce vzteku, lítosti, nenávisti, napětí a radosti se ve mně míchaly jako koktejl. Jsem vděčný tvůrci, že to celé zakončil relativním happyendem, i přesto, že to trochu ubralo na realismu, protože jinak bych se asi do smrti nevyhrabal s depresí. Jasný plný počet.

plakát

500 dní se Summer (2009) 

Zajímavě podané romantické drama. Výjimečně byla do role "nevyspěle spontánní a citově bezohledné, volnomyšlenkářské osoby" dosazena žena a věrného romantika zahrál muž. J. Gordon-Levitt občas svou zkroušeností dojímal, ale jinak nic převratného. Zooey Deschanel mi byla děsně nesympatická, ale zřejmě to byl záměr filmu.

plakát

Pawn Shop Chronicles: Historky ze zastavárny (2013) 

Ač nerad, musím říct, že film byl pro mě nakonec zklamání. Na to jaký potenciál v sobě měla zápletka, výsledek byl celkem chudý. První povídka byla dokonalá. nálož originálního černého humoru, že jsem si málem potrhal bránici. Druhým příběhem šel ale film o sto procent níže. Byl minimálně zajímavý, ale prakticky žádné vtipné místo. Působil spíš depresivně, něco jako béčkový thriller. No a třetí povídka, která měla snad nejnašlápnutější zápletku, nakonec jen držela pořád stejné tempo. Nadchli mě ale výkony herců hlavních rolí, zvlášť Kevina Renkina, Brendana Frasera a Vincenta D'Onofrio. 3 a půl hvězdičky