Reklama

Reklama

O tom vás přesvědčí tři drsné „černočerné" minipříběhy s extrémně vtipnými momenty, které mají jedno společné: začaly v zastavárně jednoho malého města... Richard (Matt Dillon) zde při průjezdu městem nalézá snubní prsten patřící jeho ženě, který před lety záhadně zmizela. Pátrání po ní a jejím únosci jej zavede do nejtemnějších koutů města, kde se musí vypořádat s feťáky, kteří zpackali přepadení místního drogového bosse, imitátorem Elvise a celou řadu dalších originálních postav. (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (283)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy i filmaře, kteří se nebojí jít do stylu "Pulp Fiction" a snaží se téhle kultovní pecce nějak aspoň přiblížit a Kramerovi se to málem povedlo, jenže to by nesměl posrat konec a jako že tady ho posral úplně na plný pecky.První dvě povídky jsou totiž něco jako zjevení.První s výtečným Walkerem (buď mu země lehká) je solidní, ovšem druhá s Mattem Dillionem je naprosto famózní, strhující a emočně naprosto úžasná.On se snad pro tyhle role narodil.Druhá povídka nasadila laťku opravdu hodně vysoko a já v tu chvíli byl na jasných 5* a užíval sem si překvapivý nášlap.....jenže Kramer se zbláznil a poslední povídkou všechno zničil.Nejen že povídka se samotný Fraserem se sem vůbec koncepčně nehodila, ona byla i trapná a zoufale nudná a úplný konec s Woodem vlastně degradoval i povídku druhou a já vlastně moc nepochopil, Jak si Kramer kurva může dovolit ho tam dát, když se s ním snad Matt jasně vypořádal.Přesně ten typ filmu, který celou stopáž sledujete s nadšením, nad skvěle vypointovanými dialogy a dokonalými hereckými výkony, aby vás na konci nasral a zkazil vám náladu.Všem doporučuju sledovat do konce druhé povídky, film si užijete a o nic podstatného nepříjdete a ješte nebudete nasraní.Škoda, další Pulp se nekoná a zatím jediný, kdo se mu tak výrazně přiblížil je Černý Čtvrtek a Pawn Shop Chronicles zůstane v dlouhé řadě marných, leč snaživých pokusů a já být Kramer, konec přetočím....protože si sám vlastní chybou zprznil téměř kultovní dílo.65%. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Že sa nejedná o nejaký bežný, tuctový film pre širšie publikum je jasné hneď od prvých minút, ak vás ovšem neodradia už tunajšie recenzie. Rád dávam šancu zaujímavým námetom a Kramerov trojpríbeh, odohrávajúci sa v jeden deň v bohom-zabudnutom scvoknutom mestečku, kde jednotlivé historky spája záložňa na okraji mesta, bola jednoznačne trefa do čierneho. Nápad spojiť príbehy, ktoré na prvý pohľad spolu vôbec nesúvisia tu už bol neraz, ale pospájať ich dokopy v tých správne načasovaných momentoch, aby to nevyznelo prvoplánovo a banálne je dnes už ozajstné majstrovstvo. A pokiaľ divák venuje príbehu patričnú pozornosť, bude odmenený brutálnou dávkou čierneho humoru, šialených dejových línií a zvratov, ktoré podporujú výborní herci s ešte lepšími (a šialenejšími) charaktermi postáv. Tento film je predurčený k tomu, aby sa stal takou malou kultovou klasikou pre náročných fajnšmekrov modernej kinematografie. 85%. ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Wayne Kramer mě moc potěšil. Posbíral povětšinou neokoukané, ale v žádném případě ne nekvalitní herce, a rozesel je do snad desítky nádherně rozmanitých rolí, roliček a postaviček, které figurují ve třech povídkách, jež spojuje zaplivaná zastavárna kdesi na americkém jihu. Nebudu prozrazovat, o čem jednotlivé příběhy jsou, na to je tady určitě spousta jiných, snad jen konstatuji, že ten filmek má promyšlený scénář, který nejde vždy číst jako Blesk na hajzlu, má důvtip, má nadsázku, má dokonce i nějaké ty emoce, a hlavně, má koule na to vymlátit někomu zuby kladivem. Já se nebojím tohle označit za černého koně roku 2013 a popřemýšlím o zařazení do mé TOPečky2013. 90% ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

V obsahu stojí " s extrémně vtipnými momenty" . Připomíná mi to americký komedie " nejlepší komedie všech dob" podle časopisu Otylý dívák apod. Tak jsem si to s velkým sebezapřením pustil, aniž bych viděl trailer a byl jsem docela příjemně překvapenej, kolik mých oblíbenců v tom hraje. No a v neposlední řadě tím, že to sice nebylo extrémně vtipný, ale spíš jen občas mile vtipný. Zběsilá fetka Paul, US Begbie, nebo Frodo The Úchyl a mumiolog Elvis Fraser utvořili nápaditej propletenec třech příběhů, kterej dokázal udržet moji pozornost až do konce, aniž by nudil. Bavilo mě to tak na slabší čtyři. P.S: Poslední film v mým životě, kterej jsem si pustil dabovanej. Vypadá to, že začíná znovu éra, kdy na VHS daboval všechno ten stejnej týpek. Tady dostal prostor pro úvodní slovo a tři nebo čtyři rozdílný postavy, což mě nehorázně sere. Protože jeho hlas je mi neuvěřitelně nepříjemnej. Kdybych věděl jak se jmenuje, okamžitě letí do TOP 5 mýho hatelistu. Český dabing jde nenávratně do prdele. Howg. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Mezi provinčními gaunery se obvykle necítím nijak zvlášť dobře, ale tentokrát mi s nimi bylo fajn. Patrně proto, že se hláškami ani bizarními situacemi nešetřilo a to mám rád. Kromě toho se mi dostalo poučení z chyb účinkujících, takže dealera přepadnu s lépe nabitým lukem, manželku sesadím z pozice úchylákova sexuálního lídra mnohem opatrněji, při trapné imitaci Elvise si dobře rozmyslím, kde si nechám zarovnat kotlety a nebudu prodávat trpaslíkům baseballové pálky. Navíc by mě určitě bavilo balit nahé krásky do amerických vlajek, ale každou neděli kvůli tomu v kostele zpívat Halulujá určitě nebudu. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (8)

  • Jedná se o jeden z posledních dokončených filmů tragicky zesnulého herce Paula Walkera, který tragicky zemřel 30. 11. 2013, tedy asi půl roku po premiéře filmu. (x_silver)
  • Poté, co Richard (Matt Dillon) vytrhne stránku z telefonního seznamu a hodí další postavu na akvárium za sebou, seznam mizí. (Timak)
  • Po záverečných titulkoch nasleduje krátka scéna. (zanvalzans)

Reklama

Reklama