Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (9)

plakát

Mocný vládce Oz (2013) 

Film se mi líbil, ale že bych byl překvapen ? To ne ! Film je o tom jak kouzelník Oz se tornádem dostane do Země Oz. Kde potká 3 čarodějnice. Jedná zlá , druhá ošklivá a třetí hodná. Na konci filmu je nepřemůže on ale... No vlastně nikdo ! Spíš je odehnali a to se mi nelíbilo. Myslel jsem že když on je vyvolený tak zabije zlou čarodějnici a ne že si s nima bude povídat ! Nejlepší byla asi Létajcí opička.

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Konečně je tady další film od režiséra Petera Jacksona. Tento film se mi moc líbil. Troška krve a useknutých hlav, ale to neva. Je to vlastně o tom jak Bilbo píše do své knihy svůj život a pak to přečte Frodovi. Film trvá skoro 3 hodiny. Už se těším na pokračování. Ps. doufám že trpaslíci zabijou Draka Šmaka.

plakát

Robot Chicken: Star Wars Episode III (2010) (TV film) 

Poslední ale nejlepší díl Robot Chicken Star Wars. tentokrát sprosté slova nevypípaly ale prostě opět nejlepší parodie. tentokrát to bylo hlavně natočeno o životě palpatina.

plakát

Robot Chicken: Star Wars Episode II (2008) (TV film) 

2. pokračování je zase moc vtipné, ale stejně některé scény nejsou ftipné. Ale pořád nejlepší parodie. Nejlepší jsou asi ty dvě pořské příšery :-)

plakát

Robot Chicken: Star Wars (2007) (TV film) 

Zábavné a skvělé ,vážně jsem se pobavil.Je to sice udělané jako loutky a mluví to nějací puberťáci, ale to neva. Je to spíš pro fanoušky star wars ,protože to jsou ftipy z filmů star wars. prostě nejlepší parodie na světě.

plakát

Temné stíny (2012) 

No nevim co na tenhle film říct. Tim Burton mě tentokrát sklamal. Film mě pobavil ale jen trochu. Také to bylo sprostý a nudný. Ani jsem nepochopil proč tam byla ta holka Viky. No prostě tento film nedoporučuju a je pěkně blbej. 28%

plakát

Doba ledová 4: Země v pohybu (2012) 

Já jsem byl na premiéře a moc se mi to líbylo. Už se to dá stáhnout ,ale s titulkama. Podle mně režisér Steve Martino udělal dobrý příběh má to originalitu a můžu se na to koukat znova a znova ,ale po 1000x by to byla asi nuda, No nic tento film prostě doporučuju. Mé hodnocení 100%

plakát

Norman a duchové (2012) 

Film je dobrej ale nemuseli tam být některé scény.příběh:Normanovi se všichni smějí protože vidí duchy a nevěří mu. Ale je to pravda .Nakonec má i jednoho kámoše který mu věří. Ale pak mu budou věřit všichni protože z hrobu vyleze 7 zombiků.Je jenom na Normanovi a jeho kámošů aby zastavili čarodějnickou kletbu. Norman nakonec všechno vyřeší a kletbu zlomí.Je to celkem dobrej film (horor a komedie). podle mně 90%

plakát

Piráti! (2012) 

Toto je strašně dobrej film ! Pobavil jsem se u něj. Nejvíc se my líbyli postavy a jak to ti režiséři měi udělaný. Prostě hezkej film. Ale nevim jestli to královnu nijak neurazilo :-)